MALLORCA

MALLORCA

Photobucket
Photobucket

En lille collage med stemningsbilleder fra Mallorca. Jeg savner det så meget. Har virkelig ikke lyst til at bo i Danmark! Kunne godt finde på at flytte til Spanien en dag. God søndag til jer. Jeg er på vej i skoven med kæreste og hund 🙂

3 kommentarer

 • Super skønne billeder, og ja især det kedelige vejr er nok med til at de fleste drømmer sig væk til et varmere land. Jeg har så nu boet 1 år i Spanien, og jeg vil intet andet end hjem nu og glæder mig sindsygt til at være hjemme igen om et par måneder 🙂 Men sådan er det jo nogen gange, ude godt med hjemme bedst.. Er det ikke det de siger? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Jo det er det vel 🙂 Hvorfor bor du i Spanien? Det er da sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih nogle dejlige billeder.. Og jeg har det på samme måde.. Danmark er heller ikke helt favoritten her 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MALLORCA