MALMØ BRUNCH

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Godmorgen! Har lige været nede og spise den lækreste brunch på vores hotel. Normalt har jeg det vildt stramt over buffeter, men denne her var simpelthen så lækker! Friskpresset juice, en masse frugt og lækre pandekager. Mmm.. Der var selvfølgelig også bacon, ost og diverse pølser, men da jeg ikke spiser noget af det, ser min tallerken måske ikke så vild ud. Skulle faktisk have taget et billede af min kærestes tallerken i stedet. Anyway det var den lækreste brunch jeg nogensinde har fået på et hotel. Og jeg har været på mange hoteller!
Om lidt skal vi shoppe lidt mere her i Malmø, og så kører vi mod Odense. Har I nogle tips til hyggelige steder på Fyn? Vi har jo bil så vi kan sagtens køre ud af Odense også. Håber I får en fantastisk dag! x

 • Kategori(er): Uncategorized
 • Kommentarer: 22

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

22 kommentarer på “MALMØ BRUNCH

 1. Marie

  Af hyggelige caféer i Odense ville jeg helt klart anbefale Franck A eller Café Kræz, de ligger stort set overfor hinanden faktisk på Gråbrødre plads mit i gågaden. Har I mere tid ligger Danmarks bedste vaffelhus ca 30 minutters kørsel fra Odense, i Kerteminde, Trollegade. Det er de bedste is og den hyggeligste sommer/havneby, perfekt til en dag som idag! :-)

 2. Der er gratis koncert i Odense iaften fra klokken 16.30 til 22.30 hvor blandt andet kato, nabiha, ida fra x-factor, ankestjerne og en masse andre spiller. Der er i flakhaven, hvis det skulle være noget for jer!:)

  1. emiliblog Forfatter

   Ahh så er det derfor jeg lige så Kato gå ind i værelset ved siden af på hotellet :)

 3. Ida Marie

  Man skulle næsten tro at det var en mad-blog du har, når du hele tiden fortæller hvad du spiser.
  Jeg ved ikke hvilken slags blog du har, men hvis det er en mode-blog, så synes jeg virkelig ikke at din blog har nogen sammenhæng.
  - Det er ikke for at hakke ned på dig, jeg synes bare du skal vide hvordan dine læsere har det med hvordan du blogger :)

  1. Anne

   Synes det er rigtig irriterende, at du generaliserer på den måde. Det er din, og kun din, personlige holdning. Derfor synes jeg ikke, at du har ret til at tale på alle andre læseres vegne!
   - Men fortsat god weekend.

  2. Maja

   Er altså lige nødt til at sige at du ikke kan tale for “hvordan læserne har det”. Jeg synes emilies blog er skøn – også når den handler om mad! Du har selvfølgelig lov at mene hvad du vil (men så læs en anden blog) – men du skal i hver fald ikke tale på “læsernes” vegne, det synes jeg er unfair over for os andre, der faktisk er rigtig glad for bloggens indhold.

 4. Hanar Hamid

  Eventyrhaven eller Kongens Have i det dejlige sommervejr. Isbaren il gusto inde i byen eller ishuset ude ved skovsøen :) Ellers vil jeg sige Kerteminde :D De har gode is og en dejlig strand

 5. Sophie M.

  Skal i ud at spise, vil jeg anbefale jer den mexicanske “Tortilla Flats” :) den ligger i Frederiksgade nr. 38..

 6. Billederne så virkelig så indbydende ud, at min kæreste der skimtede hemmeligt med fra sidelinjen udbrød:”nøj, hvor ser det lækkert ud!!”, and it indeed does ;-)

  I Odense (alt efter hvor længe i er her), så kan jeg klart anbefale jer Mamma’s Specialiteter – de laver de lækreste sandwicher! Jeg har cravet dem de sidste mange dage. Klart alle pengene værd.

  p.s. jeg kan godt lide, når din blog handler om mad ;-)