DAGENS

LIFE

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her er lidt blandede billeder fra Spanien. Jeg nyder det stadig i fulde drag. Mine indlæg bliver dog lavet lidt hurtigt for tiden, da jeg vil have så meget ud af ferien som muligt. Jeg får heller ikke rigtig svaret på jeres spørgsmål men hvis I skriver dem i dette indlæg, så besvarer jeg dem. Promise.

Nu vil jeg tage ud og spise. GOD aften til jer x

9 kommentarer

 • Det ser da så hyggeligt ud 🙂 Hvor fandt i lejligheden i bor i ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser skønt ud og maden ser lækker ud (specielt muslingerne – en klar favorit for mit vedkommende!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid det var mig! Eeeeelsker Spanien <3
  Hvor er den fine kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du & det dog skønt ud! 🙂

  Elsker din blog!

  /Josefine

  passionsbyjosefine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Er lidt på at tage en spontan ferietur:) Hvad hedder feriebyen hvor i har holdt feire? hvis det er der der er billeder fra ovenfra? Det ser så hyggeligt og landsby-agtig stemning ud:) Har i evt. lejet bil?

  Fortsat rigtig god ferie:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvordan kan du få dine billeder sådan, større og aflange?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS