enjoying autumn.

sunday walk.

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Min søndag er blevet brugt i dyrehaven med min kæreste, vores gode venner og deres lille søn, som er noget af det sødeste!! Hvornår er det mon min tur til at få en baby?? Vi nød det smukke vejr og spiste kage og drak varm kakao på Raadvad kro. Sådan en hyggelig og dejlig måde at bruge søndagen på. På vej hjem kørte vi lige forbi Magasin, som har åbent til kl 20 om søndagen!? Hvad sker der for det?? Vi fik købt nogle fine ting til lejligheden og så købte vi ind til aftensmad som jeg sidder og spiser lige nu!
Har I haft en god søndag? x

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

enjoying autumn.