12.

babylove.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Nårhhh i går hyggede jeg med min veninde og hendes lille smukke dreng Egon, som er 3 uger gammel. Er han ikke bare noget af det sødeste? Jeg elsker ham og jeg bliver så skruk, så skruk..
Hvornår vil I gerne have børn? xx

35 kommentarer

 • Mille

  Jeg vil SÅ gerne nu ligesom dig Emilie! Øv, hvor er det bare et dilemma at man føler, man skal vente pga sin uddannelse, men sådan har jeg det også… (Er 23 år).
  Plus min kæreste er selvstændig, så selvom han gerne vil have børn er vi lidt i tvivl om, hvor meget tid han reelt har til det… Hmm, men så er det godt jeg er studerende og har gooood tid! 😉 haha
  Hvor gammel er det nu du er? Og vil din kæreste også gerne have børn nu (snart)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også vildt skruk for tiden – og det vilde er, at jeg kan mærke, at min kæreste også er det – men er nødt til at kunne passe en brudekjole til sommer (den er købt!), så babyplanerne må i hvert fald vente til september.

  Har forresten hørt, at der er bedre barselsmuligheder for mænd, hvis de er studerende, når de får børn – det kan min kæreste og jeg ikke nå at udnytte, desværre, men så må det være en lille FYI til alle de andre babyglade kommentatorer 😉

  Hyggelig blog, i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emili.

  Har pt. en (hemmelig) plan om, at det kunne være super fint, hvis baby-makingen påbegynder næste år engang. Der er min kæreste og jeg begge færdige med vores forskellige uddannelser og så er vi henholdvis 26 år og 27 år til den tid.

  Bliver 25 år i morgen – Bare en lille indskyldelse 😉

  Hvad med dig selv – hvornår vil du gerne? 🙂

  Hilsen Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   haha elsker at den er hemmelig : )
   Jeg vil gerne nu, dog er jeg igang med min uddannelse og det ville derfor være allerbedst hvis jeg ventede med at blive gravid til oktober/november i år.. Nu må vi se : ) Det er bare heller ikke alle ting i livet som skal planlægges, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er han dog skøn, lille Egon! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen SÅ skruk i øjeblikket – det er virkelig forfærdeligt! Jeg føler, jeg ser babyer over alt hele tiden. Jeg er dog kun 18 år, og går i 3. g, så der er lige lidt tid til, at en baby kommer på programmet – men jeg glæder mig virkelig til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han FANTASTISK! 🙂
  Jeg er vildt skruk – det er forfærdeligt, men må hellere vente et par år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Bendixen

  Ih… Hvor er han fin! Kan godt forstå at du bliver skruk. Jeg har selv termin om 23 dage, så det er snart 🙂 Glæder mig til at møde min bebs – vi ved ikke hvad det bliver, så det bliver så spændende. Jeg er 25 bare til orientering 🙂

  Forresten, tak for en god blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også så skruk 🙂 Men der er lige 2 år tilbage af min uddannelse, så må hellere vente mht. økonomien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh hvor er han dog bare fantastisk <3 og det klæder dig nu også ganske glimrende, Emilie 😉

  Jeg har allerede en søn på 3 år og en lillebror der har forventet ankomst om 25 dage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Altså jeg er 18 år, og har hele tiden lyst til at få en baby, men skal jeg selvfølgelig ikke, da jeg stadig er midt i gymnasiet og har massere ting jeg vil opleve inden! Men tror ikke alder har noget at sige, tror det er når man føler sig klar og moden nok! (: Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Er 27 år og er lige blevet mor for 7 uger siden. Det er det mest fantastiske i verden! Bare tanken om da hun kom op på min mave, kan gøre mig helt høj! Glæd dig Emili!
  Ps bor selv her på Frb, og det er et dejligt sted at få børn, gode gåture og masser af muligheder med den lille! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ahh hvor herligt. Ja Frb er et dejligt sted : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså bare om at komme igang 😉 Kun en fordel at være studerende…! Og nyder at være en forholdsvis “ung” mor. Sikke fin ham Egon er- det klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Glæder mig meget til at se jeres nye familiemedlem når han kommer : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he, jeg har været SÅ skruk det sidste lange stykke tid, at det ikke er til at holde ud. Mine veninder kan i hvert fald snart ikke længere 😉 Jeg vil gerne, når jeg er 25-26, for puha, jeg kan ikke vente altså!

  Alt for sød baby din veninde har!

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg kun er 19, og måske ikke “allerede” burde vide det nu. Så ønsker jeg heller ikke selv at få børn, det skyldes ikke at jeg ikke elsker børn, for det gør jeg – og nyder deres selskab. Men kan ikke se mig selv som værende mor, og det har aldrig været en drøm for mig at få børn, så har svært ved at se at det nogensinde skulle blive det :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han fin og sød. Kom du bare i gang med de der baby-halløj:) Det er uden sammenligning det bedste i verden OG det er altså kun dejligt at få dem før man er ‘gammel’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ønsker ikke selv at få børn, men nyder at låne vennernes en gang i mellem.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal ikke have børn – det er et drastisk valg i manges øjne, det siger mig bare ikke lige noget og nu er jeg alligevel 23 år gammel 🙂
  Bliver kun skruk efter kattekillinger 😀 Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Satser på en gang om 2-3 måneders tid 😉 Skønne billeder… Måske et passende tidspunkt for mig at blive lidt skruk… når det nu ikke rigtig har meldt sig tidligere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omkring de 25 år. Så når jeg både at være færdig med min uddannelse – og være lidt ung mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.