Skodsborg Kurhotel & Spa.

heaven and hell.

 photo Untitledskks-1-4.png

I går brugte jeg det meste af dagen sammen med min kæreste, min veninde og hendes lille Egon plus resten af hendes lille familie : ) Vi gik en lang tur i det smukke vintervejr og gjorde stop i botanisk have. Selvom jeg er Københavner tror jeg aldrig jeg har været i botanisk have? I så fald kan jeg ikke huske det. Men der var smukt og det var ret sjovt, at gå rundt inde i drivhusene og kigge på flotte palmer og andre sjove træer, buske og blomster.

 photo IMG_0157.png photo IMG_0158.png photo IMG_0160.png
 photo IMG_0151.png photo IMG_0145.png photo IMG_0139.png

I dag er det mandag og det er helt ok! Kan mærke det bliver en god uge og håber I får en fantastisk en også xx

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skodsborg Kurhotel & Spa.