sundays are for long walks

hello, hi, goodbye

Hej søde venner. Hvordan har I det? ; ) Her går det ikke vildt godt. Jeg er nemlig blevet syg og det stinker! Desværre har det i denne uge ikke været en mulighed for mig at blive hjemme, da der virkelig har været knald på både med studiet og diverse arrangementer. I aften og i morgen kan jeg dog slappe af hjemme, hvilket jeg ser virkelig meget frem til!
Anyway i går var jeg til blogger event hos yndlings Mildh Press. De havde arrangeret “tranny bingo” og det var hylende morsomt. Desværre vandt jeg ingenting (held i kærlighed!?), men som altid hos Mildh, havde de utrolig lækre goodiebag, så jeg klager ikke. Indholdet viser jeg jer snarest. Lidt billeder fra aftenen:

 photo IMG_1163.png
 photo IMG_1157.png photo IMG_7ss85j2.png photo IMG_1242.png photo IMG_1187.png photo IMG_1252.png
 photo IMG_1251.png

Nu vil jeg smutte ned og handle ind til at lave noget lækkert og varmt aftensmad. Tror det bliver en suppe. Hav en god torsdag aften allesammen xx

2 kommentarer

  • Nicole

    Det vigtigste når man er syg, er at blive under dynen.. Husk det! 🙂 Så bliver man hurtigere rask og man smitter ikke alle de andre.. Jeg ligger her selv.. God bedring, Emili 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh køb noget med til mig. Helst færdiglavet. Jeg kan ikke orke at lave noget nu. 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sundays are for long walks