just perfect.

Skodsborg Kurhotel & Spa.

Photobucket
 photo IMG_9690.png
 photo IMG_9688.png

I sidste weekend kørte min kæreste og jeg en tur nordpå til Skodsborg Kurhotel og Spa. Formålet var total afslapning, nydelse og velvære. Vi er begge så travle i hverdagen og sætter stor pris på weekender der er dedikeret til OS. Derfor havde vi ret høje forventninger da vi ankom til Skodsborg lørdag ved 14 tiden..

Vi startede med at gå en tur i deres helt fantastiske og super flotte spa, hvor vi havde to timers “Spa Adventure”. “Spa Adventure” er en oplevelse, som har til formål at udrense, afstresse, samt give dig fornyet energi og en smukkere hud. Jeg var specielt vild med deres “Steam Bath” hvor jeg hyggede mig med en lækker saltscrub. Deres udendørs spa var også fantastisk! Følelsen af at sidde i varmt boblebad og samtidig mærke kulden i ansigtet er RET lækker.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
 photo IMG_9896.png
 photo IMG_9872.png
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Efter næsten 3 timer i spaen klædte vi os på og gik en lang tur i de smukke omgivelser ved vandet – tjek lige himlen hvor flot den var den dag!

Photobucket
Photobucket
 photo IMG_9728.png

Da vi kom tilbage til vores værelse drak vi champagne og nød hinanden ; )

Photobucket
Photobucket

Kl 20.00 havde vi bestilt bord i Skodsborg’s restaurant Frederik & Louise. VILDT vildt lækkert mad. Jeg fik en 3 retters menu med fisk og en yndlings creme brulee til dessert. Mmmm!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Der findes ikke noget bedre end at vågne op i en stor hotelseng, gå ned og spise en vildt lækker brunch og efterfølgende igen smutte en tur i spaen – så det gjorde vi næste morgen..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Skodsborg var lige præcis det vi trængte til. Smukke omgivelser, luksus, forkælelse og afslapning. I ved jo at jeg ikke ligefrem er den sporty type, men til dem der nyder at røre sig, tilbyder Skodsborg selvfølgelig også det. De har en lækker fitnessafdeling og de tilbyder bla. holdtræning, havbad, zumba osv.

Til de af jer der ikke har tiden til at sætte en hel weekend af, tilbyder Skodsborg også dagsbilletter til spaen, quick spabehandlinger og meget meget mere.

Jeg kan så varmt anbefale Skodsborg, som hermed er blevet mit nye yndlingsgetawayplace. Synes alle fortjener det! Skriv gerne hvis I har spørgsmål xx

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

just perfect.