busy.

sundays are for long walks

 photo IMG_0984.png photo IMG_0992.png photo IMG_0975.png photo IMG_0998.png
 photo IMG_0985.png

..og varm chokolade for at få varmen tilbage i kroppen. For shit hvor har det dog været koldt i dag! I går købte jeg blomster og følte at foråret var på vej. I dag har jeg efter at have gået rundt i Frederiksberg have og Søndermarken, fået vinterstemningen tilbage. Vildt koldt og masser af sne – men også meget smukt, ikke? Men virkelig en dårlig idé at droppe vinterjakken fra min side.

Ellers står resten af min aften bare på arbejde og forhåbentlig noget lækker mad, som jeg tvinger min kæreste til at lave til mig lige om lidt ; ) Har I nydt jeres søndag? x

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

busy.