happiness

Easter

 photo IMG_3562.png

Mine påskedage står virkelig i familiens tegn, og jeg synes faktisk det er rigtig hyggeligt. I går besøgte vi min kærestes farmor og havde taget lækker jordbærkage med til hende. Vi fik også den obligatoriske “lille en”, som vi altid får når vi besøger hende ; ) I dag skal vi til frokost hos mere familie og så må det også være nok for denne gang. Kan slet ikke overskue, at hverdagen starter lige om lidt. Har jo lige vænnet mig til at hygge med min ellers så travle kæreste. Suk! Ej jeg må ikke brokke mig. 2 uger og så har jeg faktisk ferie igen. Det er så vildt at tænke på, at jeg jo allerede har læseferie i midten af maj, og så har jeg færdiggjort et helt år på studiet. Fuck tiden går så stærkt (!) Lidt uhyggeligt men egentlig også meget rart…

 photo IMG_3556.png photo IMG_3552.png photo IMG_3554.png photo IMGss_3562.png

Nu vil jeg smutte ud og lave mig noget morgenmad. Håber I får en rigtig dejlig søndag!
Hvis I er seje, så smutter I lige ind her og her, og giver mig lidt kærlighed. Tak : )

4 kommentarer

 • sr

  Hvor er din jakke fra / hvor har du købt den?
  Er nemlig vild med disse slags jakker, men kan simpelthen ikke finde dem nogle steder som helst 🙁
  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Karen plejer som regel at give en lille en, når man endelig kommer på besøg 🙂
  God påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

happiness