home

they’ll name a city after us

 photo IMG_3087.png
 photo IMG_3075.png

Tidligere i dag havde jeg brug for at komme lidt ud og hygge mig, ovenpå en ikke så fed lørdag. Derfor gik vi en tur i Torvehallerne for at handle ind og spise frokost. Jeg elsker at besøge Torvehallerne og bliver altid meget inspireret af stemningen, duftene og alle de lækre ting man kan købe. Vi spiste fish and chips til frokost og købte bla. lækre summerbird flødeboller med mango, æblecider og stenbiderogn, som vi i øvrigt skal spise lige om lidt (og jeg glæder mig helt vildt).

Efter torvehallerne kørte vi hen og fik vasket vores bil, og jeg besluttede mig for, at blive siddende inde i bilen i mens det stod på. Det blev til nogle ret sjove billeder OG en film – for hey jeg er kommet på Vine. Vine er ligesom Instagram, bare små film der looper i stedet for billeder. Kender I det?Bruger I det? Og hvis ja, hvad hedder I derinde? Jeg er fan og tror jeg kommer til at bruge det rigtig meget i fremtiden.

Som sagt så har jeg påskeferie nu og jeg kan mærke, at det er lige præcis hvad jeg trænger til. De næste par dage skal bare stå på venindehygge, gåture i det forhåbentlige dejlige vejr, lækker mad, forkælelse, måske lidt shopping og helt sikkert en masse blogging. Lige pludselig er det ikke så slemt at være studerende alligevel : )

 photo IMG_3036-1.png photo IMG_3037.png photo IMG_3063.png photo IMG_3043.png photo IMG_3047.png photo IMG_3052.png
 photo IMG_3050.png
 photo IMG_3069.png
 photo IMG_3071.png

Hvad har I lavet i dag? Fortæl fortæl (ja jeg savner jeres kommentarer) : )

17 kommentarer

 • Jeg har vine; trinefriisosterby 😉 Og lyder som en dejlig søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har noget så fedt som været på arbejde :((( øv. Men havde fødselsdag igår så jeg skal nok ikke klage 😉

  http://Www.agoodiebag.blogspot,com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har, meget sløvt, ikk været forbi Torvehallerne endnu – nogen af “boderne” der kan anbefales..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har gået en lang tur i solskinsvejret med en veninde, spist for meget bland selv slik og set She’s All That på Netflix, nostalgi!

  Læste det først som om, at flødebollerne var med mango, æblecider og stenbidderrogn, lød knap så lækkert, hver for sig lyder det dog skønt 😉

  God søndag, det sidste der er tilbage af den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh de dér flødeboller SKAL jeg bare smage, de lyder alt, alt, alt for gode! Det ser ellers ud til at have været rigtig hyggeligt. Jeg har også hygget mig i weekenden 😀
  Kig evt forbi min blog hvis du er nysgerrig ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok lækkert ud. 🙂
  Min søndag er blevet brugt i bedste søndagsstil.
  Jeg har set Glee. Haft knold på hovedet, natbukser på samt ingen make up i ansigtet. Perfekt afslapning, nu hvor denne uge byder på flytning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bita

  lyder som en perfekt søndag ! Har tilbragt min søndag hjemme hos min mormor,morfar med at bage en masse kage og gået en dejlig lang tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Det lyder som en hyggelig dag. Jeg har været på landet hos min far, hvor jeg fik lækker frokost og fik set på snelandskab. Derudover har jeg haft gang i projekt-ryd-op-i-dit-tøjskab. Alt er så overskueligt derinde nu. Jeg nyder det så længe det varer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh jeg sukker højtlydt hver gang jeg ser billeder fra torvehallerne, alt ser bare så lækkert ude derinde fra.
  Kan desværre ikke prale af en tilsvarende weekend, har kun været udenfor i en kort stund i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

home