today

Strolling around

foto-1

I går var Kia og jeg til Lana Del Rey koncert i Tap 1, og jeg må sige, at jeg virkelig var imponeret. Jeg har ikke hørt hendes musik SÅ meget igen, og måske var det derfor jeg blev overrasket over hvor godt det egentlig var, og ikke mindst hvor flot hun var. Hun var virkelig pæn! Kia stod også og savlede vildt meget skulle jeg hilse og sige. Nej men jeg levede mig meget ind i koncerten og synes, at både hendes sange og hendes stemme levede op til forventningerne. Var der nogen af jer, som var inde og høre hende? Eller måske skal på fredag? Hvis ja, så GLÆD jer : )
Efter koncerten smuttede Kia og jeg hver til sit og jeg tog direkte hjem og sov i 10 timer. Normalt kan jeg ikke sove så længe, men jeg må have haft brug for det.

I dag har jeg, som I måske har set på Instagram, været ude og prøve mine “mor skills” lidt af ; ) Jeg har nemlig gået tur med verdens bedste veninde og hendes lille Egon. Så sød han er, jeg smelter! Klæder det mig? Ha ha ; )

Efter vores gåtur, spiste jeg frokost med min kæreste, og nu har vi så lige gjort hele lejligheden ren. Det er så optur og giver en rigtig, rigtig god fornemmelse i kroppen når det er gjort. Baby og rengøring! Vildt liv jeg lever mig på sådan en lørdag.

Hvad har I lavet i dag? x

   

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

today