Fødselsdag i Frederiksberg Have

Årskort til Tivoli og gode gaveønsker til mænd

 photo IMG_3895.png

I lørdags hvor min kæreste og jeg havde inviteret vores familier til en fælles fødselsdag, fulgte der selvfølgelig også fællesgaver med. Altid dejligt ; )
Vi fik en masse lækre sager og en af dem var to årskort til Tivoli. Jeg har aldrig haft et årskort før og synes faktisk, at det er en ret fed gave. Ikke fordi jeg har tænkt mig at tage i Tivoli hver uge, men det ér jo en virkelig smuk have, og så bor jeg 5 min derfra. Så jeg tænker at det er perfekt til en aften-gå-tur hvis man har lyst til at spise en is eller bare kigge lidt på de smukke blomster.

Billederne er fra sidst jeg besøgte Tivoli, nemlig d 10 april til deres åbningsdag (hvor det i øvrigt var så overdrevet sindssygt koldt)!

 photo IMG_3917.png photo IMG_3913.png photo IMG_3892.png photo IMG_3902.png photo IMG_3907.png photo IMG_3918.png

By the way, ret hot mand jeg har mig, ikke? ; ) Han fylder faktisk 32 år i næste uge og jeg har ingen anelse om hvad jeg skal give ham i fødselsdagsgave. Nogle gode forslag piger?? : ) Bring it on.

16 kommentarer

 • Eva S.

  Du skal virkelig have ros med på vejen Emilie – du er bare altid så sød, personlig og vigtigst af alt; jordnær i dine indlæg! I ser så søde ud, og man kan bare se, I høre sammen! <3
  Jeg stemmer også for, du skal give ham en lille spire inde i maven 😉
  Ellers kunne du give ham en tur helt op til Thy i den modsatte ende af DK, hvor jeg bor. Selvom det ikke er "jeres Roskilde", så kunne du give ham billetter til Alive Festival 😉
  http://alivefestival.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har du et link til jakken? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååhhh, jeg elsker bare Tivoli. Og jeg tror faktisk jeg havde taget derind hver uge, hvis ikke det var for de 200 kilometers afstand! : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg kan godt lide at købe en oplevelse til min kæreste i fødsesldagsgave. Han ønsker sjældent noget, så derfor bliver han altid glad. Da han blev 30 købte jeg et Take-offer til Berlin, men kan jo også få mange fine gourmet, slots og wellness ophold… Jeg synes i hvert fald det er en fed måde at give en gave. Og han bliver rigtig glad 🙂
  En anden ide i samme dur kunne være billetter til en koncert han gerne vil til… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er din fine jakke fra?

  Jeg gave engang min daværende kæreste 15 forskellige små kort jeg havde klippet ud med 15 oplevelse. Det var alt fra massage til en lækker middag til en tur i bio, til mere private og personlige ting! Han blev rigtig glad for – og synes det var en fed måde at give en gave på, og så får man jo oplevet en masse ting sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det lyder som en rigtig god idé. Jakken er fra Zara : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er din fine jakke fra?

  Jeg gav engang min daværende kæreste 15 forskellige kort med 15 forskellige oplevelser på.. Alt fra en omgang massage, til en tur i bio, til en lækker hjemmelavet middag, til nogle lidt mere personlige og private ting 😉 Havde virkelig gennemtænkt hver ‘gave’ og han blev mega glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  En baby 😉 Han ser sød ud, I virker meget glade for hinanden. Dejligt med den kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I ser perfekte ud sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hvor er du bare sød : ) Det føles også ret perfekt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skønt med et årskort, der er jo så smukt derinde!

  Min kæreste fyldte også 32 i sidste måned, jeg gav ham el lækker Mulberry pung og lidt tøj, det faldt i hel god jord kan jeg hilse at sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Frederiksberg Have