Fødselsdag i Frederiksberg Have

Barsel?

 photo IMG_6150.png

I dag har jeg taget mig en velfortjent fridag efter at have siddet oppe til kl 4 i nat med min studiegruppe, for at skrive vores opgave færdig, som skulle afleveres i morges. 3 dage så starter min læseferie! Så fantastisk! : )

Anyway min fridag blev brugt på at besøge min veninde og hendes baby Egon, som lige straks bliver 5 måneder. Han er den nemmeste og gladeste baby, som sover igennem og alt er fantastisk. Jeg bliver altid meget optimistisk og glad når jeg snakker med min veninde om graviditet og om det at få børn. Min veninde elsker nemlig at være på barsel og jeg lyver ikke når jeg siger, at hun ikke har haft én nedtursdag siden han blev født. Jeg ved godt at det er så individuelt, og der er selvfølgelig ikke nogen rigtig eller forkert måde at have det på, når man får en baby. Det kan bare godt være en lille smule deprimerende, at høre kvinder snakke om, hvor forfærdeligt det er at være på barsel, hvor ensom man bliver eller hvor hårdt det er for ens forhold at få børn. – Så kan hele tanken om børn og barsel godt gå hen og blive en smule skræmmende, i hvert fald på mig.
I går faldt jeg helt tilfældigt over dette indlæg på Sneglcille’s blog. Det handler om en udsendelse hvor en kvinde vist ikke er helt så begejstret for at være på barsel (jeg har ikke selv set udsendelsen). Det er på ingen måde dét Cecilie skriver men mere alle kommentarerne, om at blive mor og være på barsel, der gør mig i dårligt humør.

“Det er både det værste og det bedste i mit? At være blevet mor. Det første år var SORT ? og når jeg så en gravid og oftest lykkelig uvidende kvinde tænkte jeg; ?Løb, løb alt hvad du kan ? og kom aldrig tilbage?? Det var bare så hårdt at blive mor ? MEGA eksistens krise!!!”

“Jeg må indrømme at jeg ikke var så specielt vild med at være på barsel ? jeg havde glædet mig MEGA meget til at trække stikket ud og være overskudsmor. Men så fik barnet kolik. Argh! Der var flere dage end jeg kan tælle hvor jeg skældte min stakkels kæreste huden fuld for at han bare kunne skride og på arbejde”

Jeg nåede aldrig at nyde det, mest fordi det hele i mit tilfææde startede med en forfærdelig fødsel, kolik, sygdom, mere sygdom og ja, mere sygdom. Jeg følte slet ikke at jeg var mor. Jeg var et skaffedyr og en madcentral og jeg ikke kunne gøre andet blot at koncentrere mig om at komme igennem dagen. Det var rent overlevelse”

Som sagt er det jo så individuelt hvordan man har det og hvilket barn man får. Og ingen kan vel forberede sig på at få et barn med kolik, men jeg synes i hvert fald at det er vildt rart, at der findes kvinder som bare elsker deres barsel.

Min veninde er meget sådan: “Det er ikke sikkert, at jeg får chancen for at opleve graviditet og barsel igen, så jeg vil bare nyde det fuldt ud”

Jeg synes det er sådan en god tilgang til det og jeg synes man skal huske på, at det kun er for en periode, at man er “fanget” derhjemme med en lille baby. Lige så snart barnet er et år skal man jo alligevel tilbage til studie, arbejde eller hvad man nu har gang i : )

Lidt billeder fra idag.. Er han ikke lækker?

 photo Untitlmeddd-1-1.png photo IMG_6144.png photo IMG_6127.png

Hvad siger jer som har været på barsel, er på barsel eller som snart skal? Er det bare helt forfærdeligt? Nyder I det eller glæder I jer?

   

43 kommentarer

 • Det er hårdt at være på barsel – i gen tvivl om det. Men det er også det mest fantastiske i hele verden! Jeg startede job igen for en måned siden, efter et års barsel. Det er skønt at få lidt tid ‘for sig selv’, men hoooold nu op – jeg savner min barsel og al den tid til min datter. Jeg savner hende helt åndssvagt meget hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna B

  Jeg er på barsel lige nu! Min kære datter Cornelia er snart 3,5 måned 🙂 Tiden går så stærkt og jeg NYDER min lille pige. Synes det er fantastisk at have barsel. Jo der kan da godt være dage hvor det er lidt hårdt, men jeg savner på ingen måde mit arbejde eller den hverdag jeg havde. Det kommer nok, men lige nu skal den her tid nydes i fulde drag.

  Håber at du også vil komme til at elske at være på barsel, når den tid kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tr

  Det er det BEDSTE! Hådt ja, men det hele værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kan se at du har taget et uddrag af min kommentar på Sneglcilles gamle indlæg. Det er faktisk interessant at læse igen, og jeg vil blot knytte lidt ekstra kommentarer til det og dine tanker.

  Ja jeg synes stadig at min barsel med min søn var mega hård og absolut ikke som jeg havde forestillet mig. For mig er det bare også vigtigt at man har lov til at sige det højt, uden at man bliver stemplet som en mor, der ikke gider sit barn. (Dette bliver også uddybet i kommentarens helhed). Dermed ikke sagt at man ikke skal nyde det hvis man kan. For SELVFØLGELIG skal man det. Men hvad hvis det ikke er muligt? I bund og grund vil jeg bare understrege, at man ikke ved hvordan det er at få et barn, at være på barsel og alt hvad der dertil hører, før man selv har prøvet det. Også selv om man har en smuk idé om hvordan man synes det skal være og bør være. Sad but true….

  Jeg ville da mere end noget andet også gerne have nydt min barsel! Det er jo ret fantastisk at man har så meget tid sammen med sit barn, og ja, det skal da bare nydes i fulde drag. Og jeg glæææææææææder mig til at jeg nu har fået muligheden for at gå på barsel igen med mit 2. barn, som meget gerne skulle komme til verden om en måneds tid. Så må jeg bare vente og se hvordan det bliver denne gang. For det er jo som sagt ikke noget man kan forberede sig på. 🙂

  Under alle omstændigheder elsker jeg min søn og kommende datter (og ikke mindst min skønne mand), og føler mig som den heldigste i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Jeg har 2 drengebpå 3 1/2 ogv11/2 så ret tætte. Jeg har nyyyyyyydt begge barsler max. Gået helt ned i gear, og koncentreret mig udelukkende om min lille væsen- det har været skønt. Jeg er lærer normalt og meget social på mit job, men ide perioder har meget af min fokus været at det var deres behov der alle prioriteres som det intrigante.

  Og ja det er hårdt, menn2 gang ved man lidt mere om udviklingen, så men 2’er har altid været nem til de tæng med pustningen evt. Der trækker tænder ud, måske fordi jeg var på forkant- det er jo os der skal hjælpe dem….

  Men mit sociale liv er amputeret, jeg antager det er en periode, jeg er ikke til at man slæber børn rundt til div ting, men tænker over det vi bruger vors fridge sammen på skal være kvalitet for os alle- så ikke ret ofte mine ønsker er det der føres ud, så man skal mentalt være klar til at lade et lille væsen vare den “styrende” i en lang periode, for en sen afte straffes dagen efter…..

  Vh.louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dejligt at høre, og han er da en lækkermås ham Egon (og din veninde!). OG du har ret – der er mange historier derude, og en del af dem kan være skræmmebilledet. Måske det er fordi mange har en lyserød forestilling om det at være gravid, fødsel og barsel, og så bliver overrasket over at det måske ikke helt levede op til de forventninger… ?

  Jeg selv nød da at være på barsel de første måneder, og så begyndte jeg at blive lidt rastløs og misundelig over, at Nicolai kunne tage til håndbold, studie og arbejde. Jeg var heldig hvis det lige passede med en løbetur ifht. at Nicolai var hjemme og hun var fodret af. Men stadig nød jeg jo at være sammen med Aya, men glædede mig også til at komme tilbage og være sammen med nogle andre mennesker og blive stimuleret på en anden måde. Dengang var der heller ingen af mine tætte veninder som havde børn, og det tror jeg egentlig også betyder noget.

  Denne gang er det noget andet. Nu har vi jo en storesøster og lever allerede familielivet. Jeg ved, at tiden vil flyve afsted, så den skal nydes! Vi har et helt nyt hjem jeg kan bruge tid på at lære byen, mennesker osv. at kende. Har også flere veninder med børn og gode kolleger på barsel som vi kan være sammen med. Det bliver godt, det gør det. Men jeg ved også, at jeg kommer til at glæde mig til at komme tilbage til mit arbejde igen, når tiden er 🙂

  Du skal GLÆDE dig til det bliver din tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  De første 6 måneder var hyggelige, stenede og virkelig lærerige. Da min datter rundede 6 mdr. og begyndte at få mere personlighed (vilje, temperament!!) kom jeg på prøve. Synes de sidste par måneder her har været 100 gange hårdere end de første 6 tilsammen, til gengæld synes jeg også det har været sjovere og 100 gange mere fantastisk, spændende og dejligt. Jeg tror egentlig at det er min pointe. Det er nogle gange fucking hårdt, men mest af alt er det jo mega åndsvagt fantastisk! Og så mht det der brok. Jeg synes selvf. det er ok at sige det er/kan være hårdt, men altså jeg synes sgu det bliver lidt pinligt at nogle bare understreger ved enhver lejlighed at “det er altså ikke nogen ferie.” Selvfølgelig er det ikke ferie, men det er sgu heller ikke en slavelejr hver dag. Jeg tror bare ikke jeg kan sætte mig ind i det behov for medlidenhed og medfølelse folk der brokker sig på den måde må ha… Slap af! JA det er hårdt, men det er jo også det vildeste! Og til sidst, det der med at vide hvad man går ind til, det tror jeg sgu ikke rigtig man ved. Lige meget hvor meget man gør sig alt muligt klart omk. prioriteringer, afkald mm, så er det sgu noget andet når man står med babyen. Men noget fantastisk andet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han dog sød!
  Jeg kan virkelig godt følge dine tanker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser han bare sød ud!

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Okay, min kommentar kommer til at lyde hård, men… hvad fanden har folk forventet?? Har de aldrig taget fx en videregående uddannelse, trænet op til hårde fysiske events, og generelt blevet udfordret? Jeg er netop ved at være færdig med en meget svær videnskabelig kandidatgrad og let me tell you, der har været uger, måneder, ja halve år, hvor hver dag var så svær og krævende, fordi uddannelsen simpelthen var SÅ SVÆR, at jeg gik hjem og græd over at føle mig for dum! Gjorde det, at man sagde, fuck det, jeg sidder og tuder i hjørnet og klager til alle og enhver? Nej, fordi man godt ved, at guleroden i enden er, at man får sin grad og får et godt og velbetalt job – præcist som et barn (agtigt). Alle og enhver (!) ved, at de første år er de sværeste, men man gør det jo, for at man netop om 20 år sidder omkring julebordet med alle sine børn og deres kærester og måske børnebørn, man gør sin egen fremtid så god ved at holde de hårde år ud. Jeg mistænker disse mennesker, som er i chok over, at deres barn ikke lige er en yndig pink prinsesse for, aldrig at have været udfordret. Come on! I USA får man højest 13 uger!! Og det er man glad for. Og så vover danske mødre at klage over, at det er kedeligt at gå hjemme. Igen, hvad havde I forventet, et barn er ikke en accessory, det er et menneskeliv og du skal ikke få det, inden du er klar til netop at opgive meget af dig selv de første år. Vores mødre klagede aldrig SÅÅ meget, da de havde et støre perspektiv og jeg synes, at det er så ærgeligt, at det er kommet på mode at klage hele tiden. Nogle gange skal man sgu holde det inde – vis folk vidste hvor hårdt det er at fx få en virkelig svær uddannelse, ja ikke bare humaniora, ja så ville man da aldrig gøre det! Hav dog lidt perspektiv, infancy skal da bare overståes, hvis I ikke kan klare det (og har forstået dete faktum), hvordan har I så nogensinde klaret en “rigtig” uddannelse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg tror egentlig også, at folk ved, at det er hårdt, men man ved ikke, hvor hårdt det egentlig er før man står i det. Lidt det samme som en uddannelse… Og med hensyn til det, så kan jeg kun grine lidt. Siger du rent faktisk, at hvis man tager en uddannelse indenfor humaniora, så er det ikke en rigtig eller en svær uddannelse? Hvis det er tilfældet, så er jeg DYBT uenig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • christine

   Jeg vil give dig ret i, at der er nok er en hel anden gravid/barsel-kultur i dag, end da vores mødes var gravide og på barsel. I dag er det nærmest en sygdom, at være gravid, og mange gravide har skavanker, som vores mødre aldrig havde. Vi er nok meget forkælede i dag, og derfor skal der ikke meget til, før man føler at man har det SÅ hårdt. Her vil lidt perspektiv gøre godt.
   Derudover forstår jeg ikke rigtig din kommentar og din sammenligning med uddannelser? Er med på, at du er i gang med at tage en uddannelse, som du finder svær, men derfra tabte jeg vist tråden. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg forstår ikke hvorfor humaniora pludselig skulle nedgøres i en debat om barsel? En uddannelse er vel en uddannelse…
   Anyway, nogen får nemme børn uden kolik, uden for meget gylperi og masser af nattesøvn, mens andre får hele ‘pakken’. Jeg kan godt forstå nogen synes det er hårdt at være på barsel! Jeg bliver sq også sur når jeg ikke får min nattesøvn, og jeg kan godt forstå at det er rædsomt at have gylp/tis/bæ ud over sig selv for gud-ved-hvilken-gang på én dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ups, prøvede vist at sige “Og med hensyn til det du siger omkring uddannelse”. Sorry 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Man ville nok ikke være så chokkeret, hvis ikke samfundet (medier, magasiner, børneblade, moden mv) havde fremstillet barslen så lyserød og nem. A la jeg bager brød og køber kun økologisk.. I stilletter, og har iøvrigt ingen strækmærker.
   Jeg vil vove en påstand, ALLE blir en anelse chokkeret, og hvorfor skulle man nu ikke have lov til at ytre sig, hvis man har behov for det? Ligesom i denne debat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uh godt emne! – jeg er nemlig på barsel lige pt.

  Og jeg havde det nøjagtig ligesom dig, jeg synes VIRKELIG man fik tudet ørene fulde af hvor slemt det er både at være gravid, føde og ikke mindst være på barsel. Jeg var så træt af alt det negative.

  Jeg har også godt læst indlægget i sin tid og set programmet, og kan på sin vis godt se pointen i dag.
  For ja, det er hårdt til tider, og det kommer nok til at fylde mest både i de indlæg vi skriver, samtaler mv. Men du har ret, det er jo ikke kun skidt og hårdt. Jeg er ofte bare træt af at skulle høre på ”keder du dig ikke bare helt enormt meget på barsel…” “kan du få tiden til at gå” bla bla. osv. Så får man sin retfærdighedssans aktiveret og dermed forsvares det ofte med de hårde ting. Såsom manglende søvn, lort, amning, sygdom mv.

  Dermed sagt, STORNYDER jeg min barsel – og mit barn. Jeg synes det er fantastisk. Og de dage hvor han bare har sovet hele natten, sover gode lange lurer, jamen der elsker jeg bare det hele ekstra meget. Som din veninde siger, det kan være første, eneste og sidste gang man oplever det. Plus så vokser ens baby bare med rekordfart, så det er med at nyde hver dag, god som dårlig. Jeg forsøger at suge det hele ind og tage masser af billeder der viser flere sider af samme sag. – så vi ikke ender med kun at huske det gode eller dårligt.

  Men jeg vil tage det her til efterretning, også huske på også at dele mere af det gode og positive, netop for ikke at ende som dem man selv blev træt af at høre på forinden man selv stod i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har både prøvet en dejlig nem barsel og forfærdelig barsel. Med erfaringerne fra mit første og nemme barn, tænkte jeg også som dig.. Det kom derfor som et kæmpe chok for mig, da jeg stod med et barn med kolik og sygdom de første 8 måneder. Jeg syns de er fedt at det er blevet “legalt” IKKE at elske sin barsel, for jeg har brugt meget energi på at skamme mig..
  Jeg er glad for, på dine, at du også ved at en barsel ikke er lutter lyserød og idyl, så blir du måske bare lidt mindre chokeret end jeg blev 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tankevækkende indlæg, Emilie.

  Jeg forstår din tankegang, men synes at det er tydeligt, at du ikke selv har prøvet det. Jeg havde det nok før lidt som dig – helt ærlig, hvor hårdt/svært/ensomt kan det være? For nylig blev jeg dagplejer 42 timer om ugen til to babyer. Da gik det op for mig, at det indimellem ér meget hårdt/svært og ensomt (omend jeg ikke engang er rigtig mor). Og jeg forstår at man ikke altid når at lægge makeup, redde sit hår eller sågar binde sine egne sko. Jeg synes personligt, at det er meget vigtigt at man gør op med den lyserøde, idylliske forestilling om at være på barsel og i særdeleshed at blive mor. Ja, det er nogles lykkeligste periode (ligesom nogle har det bedst i teenageårene, 50erne osv.), men der er også mange, det er et kæmpe chok for – måske fordi forestillingen om at få barn generelt er rosenrød. Det er vigtigt at man kender til alle facetter af det at være mor, og ikke kun de gode.

  Når det er sagt, overstråler kærligheden mellem mor og barn (og far og barn for den sags skyld) forhåbentlig vågne nattetimer, gråd og følelsen af (indimellem) at være et serviceorgan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Er helt enig i, at man skal kende alle facetter og ikke kun det gode. Og nej jeg har ikke prøvet det før og jeg kommer da helt sikkert til at få et chok over hvordan det vil være.
   Personligt synes jeg bare at jeg hører rigtig mange skrækhistorier, og derfor synes jeg bare det er så rart når man endelig hører nogle af de gode 🙂

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, Emilie, skal du være mor, siden du har postet det her indlæg?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caro

  Eeeeeeeej han er jo så sindssygt lækker, jeg smelter manner! Shiit! Han ligner Bastian på øverste billede til højre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det handler vel om at man ved hvad man går ind til, og så nyder det så meget som muligt. De fleste mødre gør vel det bedste de kan. Problemet er bare når man ikke kan sige at det udover at være det vildeste og mest fantastiske også er sindssygt hårdt (for det er det altså), og man ikke kan sige det, fordi man fremstår utaknemmelig eller som en dårlig mor. Ligesom dem der synes det udelukkende er skønt også skal havd lov til det. Det er jo meget individuelt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skønt og tankevækkende indlæg Emili! Jeg bliver så træt af mødre, som synes det er det mest forfærdelige i verden at blive mor. Det er da netop det modsatte! Hvis man har et sundt og rask barn, bør man være glad og taknemmelig. Tænk at få lov til at gå hjemme et helt år med sit barn. Ser man på andre lande er det virkelig de få forundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba

  Hej jeg nyder min barsel i fulde drag!!!! Elsker det simpelthen, men der er da også dage hvor jeg ønsker mig tilbage til mit gamle liv hvor jeg kunne gøre lige hvad jeg ville!!!! Dejligt for din veninde at hun ikke har tudet, vil dog på pege at det sker for de færreste og at det er helt normalt at græde, man er jo stopfyldt med hormoner!!!! De første 3 mdr er bare ren overlevelse, men selvfølgelig også dejlige- man har jo fået et lille nyt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TM

  Kan kun tilslutte mig Egons mor! Jeg elsker at være hjemme med min baby. Min datter er også fem mdr. Og er bare den nemmeste, sødeste og gladeste, så derfor er det jo hyggeligt! Ja, man er oppe 3 gange i løbet af natten, men sådan er det jo – man ved hvad man går ind til. Og når det er så er smil og pludren der møder en, så er det altså helt okay!
  Ved du bor her på Frb og det er et godt sted at være på barsel. Fine gåture, by, svømmehal, babygymnastik, godt organiserede mødregrupper, i der hele taget meget at tage sig til!
  En veninde sagde til mig: ” dit liv bliver aldrig det samme som før, det bliver bedre.” Det mest rigtige nogensinde!
  Måske lyder ovenstående for nogle rosenrødt, men det er altså sådan jeg har det! Elsker min kæreste som far og min dejlige datter. Skal tilbage på job som jordemoder til september, og det både glæder jeg mig til / vil ikke afsted! Har det blandet med det! Men sådan er det nok 😉
  TAK for et positivt indlæg, skønt at læse! Med den indstilling du har, skal du nok blive en fantastisk mor, så bare kom i gang 🙂
  Thumbs up til dig og Egons mor!
  Har lige ammet og vil nu trodse regnen for at komme til babysvømning! God dag og tak for god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg nød det i store træk, jeg var på barsel i 10 mdr, og jeg ville gerne have haft mere. Jeg fik dog en ret kraftig efterfødselsreaktion det første halve år, som forpurrede lykken en del. Den manglende søvn kan være ret udfordrende, man kan blive meget underlig af det! Jeg sov ikke mere en 2-3 timer sammenlagt i et halvt år, og det starter lige efter fødslen. Jeg kunne desværre ikke lade faren give flaske, da min mælk hobede sig op og gav vilde smerter, hvis jeg ikke ammede hver 2-3 timer.
  Samtidig oplever jeg også flere totalt lykkelige stunder med min søn og min kæreste. Så for mig har det både være sindssygt hårdt og fantastisk på een gang.
  Jeg ville gerne have haft mere at vide om, hvordan andre kvinder egentlig oplever barslen inden jeg fødte, da jeg synes det bliver idylliseret, især af folk omkring en mens man er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv på min anden barsel. Jeg eeeelsker også selv at være på barsel, men der er ingen tvivl om at det kan være pisse hamrende hårdt og nogengange lidt ensomt at være på barsel. Man kan, som du siger, ikke vide hvilket barn man får, og man skal passe på med at måle sig med andre og sammenligne med andre der er på barsel, for det er aldrig ens! Man kan også være så uheldig at få en fødselsdepression, og så føler man sig ekstra ensom, selvom man har folk omkring sig og et nemt barn.

  Mine to barsler har ikke været ens, og jeg har nydt det på to forskellige måder. Der er ikke to fødsler, børn eller barsler der er ens og det er SÅ vigtigt at huske på, så man ikke bliver skuffet eller chokeret hvis man ikke lige har det som veninden, svigerinden osv når man selv bliver mor.

  Med det sagt, søde Emilie – så glæder jeg mig til at du en dag fortæller at du er gravid, du er da noget skruk, hva’? 🙂

  Xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på barsel nu med min søn Sigge på 6 uger, og jeg har aldrig før haft det så godt! Mit barn er absolut ikke et nemt et af slagsen. Nogen kalder det kolik, men det er jo bare en brokkasse, der ikke dækker over noget. Han skriger meget, men jeg tager den med ro og trøster – også kl 4 om natten når han har skreget 6 timer i træk… Jeg er positivt overrasket over min egen måde at håndtere situationen på. Det er ikke kedeligt at være på barsel, så længe man sørger for ikke at blive låst fast derhjemme. Jeg går til mor-barn gymnastik, har 2 mødregrupper og sørger for at komme ud hver dag. Det er dejligt at have en pause fra studiet, og jeg har færre bekymringer nu end før, selvom mange andre oplever det modsat. For at sige det som det er, så er jeg pisse stolt af mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det lyder rigtig dejligt og du har så god grund til at være stolt af dig selv. PS elsker at følge din blog : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor hyggeligt at høre, at du kigger ind forbi hos mig en gang i mellem 🙂 Det er jo altid sjovt at finde ud af hvem det er gemmer sig på den anden side af skærmen, men det kender du jo sikkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det er nemlig altid sjovt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det bedste i verden. Den dag det bliver din tur vil du nyde det så meget. Du kender Konrad og mig, og du ved at der er tid til champagne og hygge selvom han havde kolik. Det er den bedste tid i mit liv, og selvom jeg har verdens bedste job, er det bedste i verden at ligge og putte med skinken:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det handler måske også meget om hvilke tanker man selv går i. Jeg er selv rimelig afklaret med at jeg nok aldrig får lyst til at få børn.. Og jeg synes det er så “dejligt” at høre fra folk der ikke bare maler det hele rosenrødt og lader som alt er lutter lagkage.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hvorfor tror du ikke du får lyst til at få børn?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det siger mig bare ikke noget.. Jeg føler – for at være helt ærlig – at de ville være i vejen. Jeg vil være forelsket og have frihed og tid til at gøre hvad jeg vil hele mit liv – super egoistisk, og lige præcis hvorfor det bare ikke passer ind for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Børn er jo ikke for alle, og det skal der også være plads til :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg aldrig været på barsel – og der går nok også længe inden jeg skal det – men ville da tro at man ville nyde det?

  Min mor fik min yngste lillesøster for snart 5 år siden, og hun nød virkelig sin barsel, netop fordi man får kvalitetstid sammen. Jeg tror (uden at vide det) at det også handler om, hvor god man er til at ‘underholde’ sig selv. Om man har det fint nok med at være meget ‘alene’ (man er jo aldrig helt alene når man har baby), eller om man er typen der skal være på farten konstant.

  Går ud fra at man skal finde en vis balance i det, og netop som din veninde gør, nyde øjeblikkene, fordi man ikke ved om man får dem igen.

  Men som sagt, det er selvfølgelig let at gøre sig klog på, når jeg aldrig har prøvet det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Lige præcis, jeg har jo heller ikke prøvet det før, og aner ikke hvad det er jeg kommer til at gå ind til. Men det er i hvert fald rart når man hører gode historier om mødre der nyder baby og barsel : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Frederiksberg Have