Torsdag

Fødselsdag i Frederiksberg Have

 photo IMG_5786.png
I går havde min kæreste og jeg inviteret begge vores familier til en fælles fødselsdag hjemme hos os. To timer inden gæsterne skulle ankomme, besluttede vi os for at rykke fødselsdagen udendørs, selvfølgelig pga det helt fantastiske vejr. Det er jo ikke hver dag vi har 25 grader i Danmark. Desværre er vi ikke udstyret med en stor og hyggelig gård, så Frederiksberg Have var det tætteste og bedste bud til en hyggelig dag i familiens skød. Det var lidt af et projekt at få transporteret tæpper, stole, øl, kaffe, boller og ikke mindst lagkager hen til haven, men med lidt hjælp fra mine forældre og vores christianiacykel, så gik det hele ganske fint. Egentlig lidt dumt at vi ikke bare tog bilen og kørte frem og tilbage, men det tænkte vi ikke lige på.
Her kommer lidt (ok mange) billeder af dagen. Det er jo ret personligt sådan at dele billeder af ens familie, men jeg gør det alligevel, fordi de gør mig sindssygt i godt humør. Det skal lige siges at jeg ikke har taget nogle af de de billeder I ser. Det har Aja, min kærestes kusine på 10, stået for. Tak Aja du er en skat : )
 photo IMG_6045.png photo IMG_5967.png photo IMG_5951.png photo IMG_5974.png photo IMG_5851.png
Min mor og jeg
 photo IMG_6011.png photo IMG_5842.png photo IMG_5919.png photo IMG_5815.png photo IMG_5797.png photo IMG_5840.png
 photo IMG_5788.png photo IMG_5791.png photo IMG_5786.png photo IMG_5787.png
Mit første forsøg på at lave en cheesecake. Muligvis den grimmeste kage jeg nogensinde har lavet, men jeg fik af vide den smagte godt ; ) Haha!

 photo IMG_5796.png photo IMG_6029.png photo IMG_6043.png photo IMG_5833.png
Min smukke søster
 photo IMG_5809.png photo IMG_6050.png

Min farmor på 70 har lige fået sin første tatovering. Den forestiller et hjerte med forbogstaverne på hendes børn og børnebørn og med plads til hendes future oldebørn. Hun har selv tegnet den. Hvor cool er det ikke lige?!! Jeg har verdens sejeste farmor!

Ved 18 tiden tog vi alle vores gæster med hjem og spiste chili con carne/sin carne og hyggede resten af aftenen. En helt perfekt dag! Hvis nogen af jer skal holde et arrangement her til sommer, så kan jeg varmt anbefale Frederiksberg Have. Så hyggeligt!

Nu vil jeg smutte i bad og komme igang med dagen xx

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdag