Update

Paris (part 1)

 photo IMG_4949.png

Paris var helt igennem fantastisk. Vi boede i Montmartre området, som helt sikkert er mit yndlingskvarter i Paris. Små hyggelige gader, fine caféer overalt og ægte parisisk stemning, som man forestiller sig det. Vi var så heldige at få lov at bo hos en god ven dernede, imens han selv var ude og rejse (TAK André du er den bedste). Jeg elsker at bo privat når man er ude og rejse. Jeg synes det giver en mere autentisk følelse og så er det lækkert, at man har sit helt eget hjem i forhold til bare et hotelværelse. Elsker også at man kan lave sin egen mad, hvis det er det man føler for.

Min kæreste og jeg har før været i Paris og vi har altså været rundt og se alle de obligatoriske turist attraktioner, så derfor var vores tur denne gang dedikeret til ren hygge og nydelse! Vi gik Paris tyndt og brugte tiden på at kigge på mennesker, gå i butikker og spise lækker mad. Vi spiste masser af croissanter og crepes (med nutella) og jeg gik vist lidt amok i Macarons (!) De er jo alt, alt for lækre! Mmm!

I forhold til vejret så var det liiidt øv. Dagene op til vi kom havde der selvfølgelig været 24 grader og fuld sol men desværre var det ikke meget solen var fremme i de 3 dage vi var der. Dog var temperaturen ok og det regnede ikke. Jeg ELSKER Paris og glæder mig allerede til at skulle besøge byen igen : )

 photo IMG_4890.png photo IMG_4894.png photo IMG_4898.png photo DSoCaN0947.png photo IMGs_4986.png photo IMG_s5058.png photo IMG_4934.png photo IMG_4951.png photo IMG_4950.png photo IMG_5073.png photo DSCaN0947.png photo IMG_4888.png photo IMG_5004.png

Håber I allesammen har en dejlig fredag aften? Jeg er fuldstændig smadret efter to aftenener med lidt for meget hygge og vin. Så derfor står min fredag på afslapning og lidt forberedelse til i morgen, hvor der er loppemarked på Værnedamsvej på Vesterbro. Jeg har en stand – så kom endelig forbi og sig hej! Jeg sælger lækre ting og flotte plakater! : )

7 kommentarer

 • […] jeg helt lyst til at tage til Paris. Hah. Se billeder fra vores tur til Paris i april sidste år her, her og en lille film her : […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode billeder, Emilie! Det ser ud til at have været en dejlig tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Gode billeder, dejlig dejlig by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, fantastisk indlæg. <3

  Jeg skal selv til Paris til august, for første gang. Vi skal bo på hotel lige øst for Montmartre. Min veninde, der skal med, har heller aldrig været der før, så vi skal ud og se alle de obligatoriske ting. Og forhåbentlig bare nyde nogle dejlige dage, slappe af og indsnuse den franske stemning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at se lidt billeder derfra, savner det 🙂
  Hvor er I heldige at I kunne bo privat, det er helt sikkert også mit foretrukne på rejser.

  Min fredag var fin, først mødregruppe og derefter hygge med mine drenge indtil min søster og svoger kom sidst på aftenen. Vi endte med at gå alt for sent i seng, og sad bare i køkkenet og snakkede og så sjove youtubeklip :b Det var super hyggeligt, men ikke ret smart når man har to børn der begge vågnede inden kl. var 6 til morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paris er og bliver bare en fantastisk by ;D
  jeg er selv afsted 3-4 gange om året, skal ligesom have min årlige dosis af Paris !
  Lyder som om du også har haft en skøn oplevelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update