Søndag

Paris (part 2)

 photo IMG_5018.png photo IMG_5017.png

Sidste runde af billeder fra vores lille tur til Paris. Jeg elskede hvert et øjeblik og glæder mig allerede til at vi skal tilbage en dag. Som jeg også skrev i første indlæg, var vejret ikke rigtig med os, som I måske kan se på billederne. Solen var ikke fremme og det var faktisk lidt koldt.. But who cares når du er i kærlighedens by ; ) En af aftenerne besøgte vi et kæmpe indendørs supermarked – tænk Torvehallerne og Mad og Vin bare gange 100! Det var simpelthen så lækkert og min kæreste gik fuldstændig amok i oste, brød, oliven, vin osv. Jeg selv købte en masse friskpressede juicer og kom til at tænke på hvorfor vi dog ikke har det herhjemme i supermarkederne? Altså jeg ved godt at vi har Innocent – men det er jo mere en smoothie. Jeg elsker f.eks grape, så hvorfor kan jeg ikke få en friskpresset grapejuice i føtex? Jeg forstår det ikke : )

 photo IMG_4955.png photo IMG_4965.png photo IMG_4902.png photo IMG_4933.png photo IMG_5043.png photo IMG_4997.png photo IMG_5028.png photo IMG_4954.png photo IMG_4973.png photo IMG_4912.png photo IMG_4957.png photo IMG_4904.png photo IMG_4918.png photo IMG_5076.png

Nu vil jeg smutte hen og mødes med min gruppe. Vi skriver opgave pt og derfor er der altså ingen fridag til mig i dag! Nyd jeres xx

65 ferie

10 kommentarer

 • Mai

  Hej Emili!

  Kan se der er en der i forvejen har spurgt til det store supermarked i Paris, med alle de lækre ting – har du fundet ud af hvor det ligger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har selv boet i Paris i et år og det er bare den mest fantastiske by, man kan forestille sig! Jeg skal virkelig arbejde igennem i sommerferien, så jeg kan komme tilbage – forhåbentlig i en hel uge til efteråret. Dine smukke billeder får rigtig eventyrlysten frem 😀

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, med under tre måneder til jeg selv skal se byen for første gang, giver dine billeder mig bare ENDNU mere lyst til at det snart er august. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • great pictures!!!! 🙂 I love Paris but I’d never visited
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kan du huske, hvad det store supermarked med alle de lækre ting hed? Eller hvor det lå? Skal til Paris i morgen, så kunne da være, det var et besøg værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine billeder smuksak, dejligt at I havde en dejlig tur – jeg vil også ud og rejse <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Lækre billeder, får godt nok rejselysten til at komme frem 🙂

  Du er ikke alene om at skulle skrive opgave i dag, men i det mindste går vi ikke glip af dejligt solskinsvejr udenfor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Præcis, så gør det egentlig ikke så meget : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag