En dag på Falernum

Sommerhus

 photo IMG_5604.png photo IMG_5606.png

I går kørte vi op til mine forældres sommerhus i Asserbo, for at spise lidt frokost og gå tur. Det er simpelthen så rart, nogle gange at komme lidt væk når man bor inde i byen. Lige mærke naturen lidt og få en masse frisk luft. Vi gik en laaang tur på stranden og fandt flotte sten med huller i, som vi hængte op i snore. Jeg elsker elsker elsker at være ved vandet. Det beroliger mig og gør mig så glad! Hvem der bare boede ved en strand, men så igen nej. Jeg elsker virkelig at bo i byen og kunne aldrig finde på at flytte på landet. Et sommerhus hvor man kan komme og gå er vist ideelt : )

 photo IMG_5551.png photo IMG_5588.png photo IMG_5547.png photo IMG_5618.png photo IMG_5624.png photo IMG_5564.png photo IMG_5565.png photo IMG_5561.png photo IMG_5574.png photo IMG_5563.png photo IMG_5573.png photo IMG_5623.png photo IMG_5585.png photo IMG_5605.png photo IMG_5592.png photo IMG_5614.png photo IMG_5626.png photo IMG_5634.png

Senere på aftenen kørte vi tilbage til Kbh, da vi skulle til en 30 års fødselsdag. Det var en vildt sjov fest, men jeg er heeelt færdig i dag. Vågnede først kl 14 og med ret så mange tømmermænd, så tvivler på hvor meget jeg får ud af denne søndag.

Se mine andre sommerhusture her, her og her xx

3 kommentarer

  • Sikke et lækkert sommerhus! Det er en fed indretning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser simpelthen så hyggeligt ud! Det er helt fantastisk at have et sommerhus, som man kan besøge lige for at få noget ro i hovedet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ser det bare fantastisk hyggeligt ud! Ville virkelig også ønske jeg en gang imellem havde en bil, så jeg bare kunne køre ud af byen og ud i naturen. Lige så meget som jeg elsker København, lige så klaustrofobisk og indelukket synes jeg den kan være, og jeg savner ofte skov og vand, som jeg ellers er vokset op ved!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag på Falernum