Sommer

Torsdag

 photo IMG_5764.png photo IMG_5768.png photo IMG_5773.png photo IMG_5752.png photo IMG_5748.png photo IMG_5767.png photo IMG_5760.png

Pt bruger jeg alt min tid sammen med min søde studiegruppe, fordi eksamen er lige om hjørnet. Det er smadder hyggeligt (og hårdt), men desværre er det jo ikke udendørs i det gode vejr vi sidder, og det kan altså godt være en smule hårdt når nu vejret er så mega lækkert! Selvom jeg var helt færdig da jeg i går kom hjem ved 18 tiden, nåede min kæreste og jeg lige at få nydt vejret en halvanden times tid. Vi tog et tæppe under armen, købte pizza og rødvin og skyndte os hen til det nærmeste grønne område – og det var skønt! Ser frem til læseferien om en uge hvor jeg trods alt ikke skal møde op ude på studiet og har lidt mere frihed til at være udendørs : )

I morgen (lørdag) holder min kæreste og jeg fødselsdag for begge vores familier. Derfor har jeg brugt hele aftenen på at forberede mad og kage og derfor også dette vildt sene indlæg, som I sikkert ikke engang læser i dag, da I højst sandsynligt er fulde efter at have drukket drinks hele aftenen, udendørs – det ville jeg i hvert fald have gjort hvis det ikke var for fødselsdagsforberedelse.
Nu vil jeg smutte i seng så jeg kan være frisk til i morgen. Hyg jer xx

3 kommentarer

 • Skønne billeder, og held og lykke med eksamen!

  Gid vejret var lige så godt i Nordjylland 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Landbohøjskolens have er såå hyggelig 😉 Også en af mine yndlingsoaser om foråret/sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eksamen er en partykiller for mit vedkommende.
  Jeg skal læse op hele weekenden. Det er ret øv!
  – Forhåbentligt giver det pote i sidste ende for mig (og ja, vel egentlig også dig), at vi har dyrket bøgerne frem for solen (trods det sidste er mere lækkert) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer