Bonjour

Update

IMG_4776

Hej venner
Jeg synes der sker SÅ meget i mit liv lige for tiden, og jeg kan slet ikke følge med. I mandags kom jeg hjem fra en fantastisk ferie i Paris – meget mere om det snart. Lige for tiden har vi projekt på studiet og det betyder selvfølgelig, at jeg bruger meget af min tid sammen med min gruppe. Når jeg ikke er på studiet sørger jeg for at få hygget mig godt og grundigt sammen med veninder og med min kæreste. F.eks som i går hvor min veninde og jeg drak en lækker juice i solen, som blev til en stor øl og efterfølgende god middag med masser af rødvin, GT og flere øl. Åhh jeg har været SÅ smadret i dag! Så godt at weekenden nærmer sig.

Om lidt smutter jeg ned i Kødbyen til et lille bloggerarrangement og så snakkes vi i morgen, jeg har lidt lækre ting at vise jer x

Ps. Har I set at jeg kun er 10 likes fra de 2k på min facebookside? Just saying! Hint hint ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonjour