Søndagslykke

En god dag

 photo IMG_7577.png photo IMG_7596.png photo IMG_7588.png photo IMG_7599.png photo IMG_7561.png photo IMG_7566.png photo IMG_7569.png photo IMG_7592.png

Det er sådan lidt underligt, at have sommerferie og ikke rigtig have nogle ordentlige planer før om laaang tid. Man bliver på en måde lidt doven og rastløs. Derfor er det skønt at have veninder, som også har ferie og som heller ikke laver det store. I dag var jeg ude med min sødeste veninde fra studiet, Jessie. Vi gik tur på Frederiksberg, spiste frokost i Urtehuset (de laver de lækreste sandwich), og så købte jeg blomster til lejligheden. Sådan en dejlig dag. I aften bliver mindst ligeså dejlig, da jeg skal til Frank Ocean Koncert i Tap 1. Jeg glæææder mig. Skal I ind og høre ham??

I øvrigt luftede jeg mine nye sandaler fra… Crocs! Jeps Crocs! Jeg fik dem i gave i går og de er fantastisk rare at have på. Og faktisk synes jeg også, at de er ret pæne. Hvad siger I?? xx

15 kommentarer

 • Håber koncerten var god! Er blevet spammet med billeder og filmklip på insta og ville ønske jeg selv var med 🙂 Fine sko – men ja, du burde prøve et par birkenstock, de har lavet nogle udemærket modeller 😉
  Ellers god sommerferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækre billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Love the pics !! pretty pretty pretty !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kopp

  Øj fine sandaler! Jeg havde ellers droppet at finde nogle, der både var pæne, stilrene og behagelige, men dem der må jeg da have!
  Kan du fortælle mig hvordan størrelsen er?

  På forhånd tak!

  /Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jaaaaaa! Jeg skal også derind og glæder mig HELT VILDT! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at have været en hyggelig dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hid det dog var mig, der skulle derind i aften! Dine sandaler er da vildt fine, og så er det jo bare bonus, de også er rare at gå i. Jeg har selv lige bestilt et par Birkenstocks, der ellers altid har været lidt for fodformede til min smag, men nu synes jeg bare de er helt fantastiske! God koncert!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagslykke