Sommerhus (part 1)

Fra min iphone

Jeg tænker meget på eksamen (som btw er overstået nu på torsdag kl 10 – juhuuuuuu wish me luck) og når jeg ikke gør, er jeg træt tæt træt. Rigtig hyggelig sommer indtil videre ; ) Men okay det passer alligevel ikke helt for jeg har lige kigget min iphone igennem og har fundet en del billeder fra de sidste par måneder, som viser at jeg også har haft tid til at nyde livet lidt. Jeg har f.eks spist kirsebær på stranden, prøvet flotte solbriller, fodret ænder, spist sushi og is, kørt lange ture med min mand, været til hundefrisør med Luna, været i sommerhus, til Gina Tricot fest, spist på Granola med yndlings Caroline, været til fernisering hos min dygtige veninde osv. osv. osv. Enjoy:

 photo IMG_6682.pngIMG_66ss82
IMGww_6682

Nu vil jeg smutte hjem til min farmor og farfar for at spise frokost. Håber I nyder jeres søndag. Knus fra mig xx

10 kommentarer

 • Nicoline A. Gøthler

  Dejlige billeder 🙂

  Ps. Er det dig og din kæreste der lige har været med i liebhaverne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Dreisig

  Hej

  så jeg rigtig at du er med i liebhaverne næste gang med kæresten ?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Super fint indlæg! 🙂 og jeg har netop liiiige set en lille “forsmag” på Liebhaverne. Og hvem ser jeg lige?! 😀 hvad pokker laver du der?! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åhh jamen kan de virkelig blive ved med at sende det program 🙂 Det er optaget for over to år siden : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ligner Susanne Bier du drikker juice med??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli Larsen

  Det pasta der :O Hvor har du spist det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Held og lykke med din eksamen, det skal nok gå godt! 🙂
  – Hvor er dine solbriller fra?
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus (part 1)