Sommerferie!

Grillaften

Åhhh havde den dejligste aften i går ovenpå veloverstået eksamen. Vi hyggede og grillede med familien i gården og efterfølgende gik min søster og jeg ned og hentede en masse bland selv slik i den slikbutik, som ligger på Vesterbrogade. Har I været der? De har seriøst ALT, og det er virkeligt billigt, så det er svært at begrænse sig. Senere satte vi Sex And The City filmen på og det var så dejligt bare at slappe af og lade tankerne flyve. Føler det er hundrede år siden jeg sidst har kunne se en film, uden at tænke på studie eller eksamen.

 photo IMG_7073.png photo IMG_7047.png photo IMG_7019.png photo IMG_7028.png photo IMG_7027.png photo IMG_7044.png photo IMG_7051.png photo IMG_7062.png photo IMG_7034.png photo IMG_7033.png

I dag skal jeg ordne nogle af de praktiske ting, som er blevet fuldstændig nedprioriteret på det sidste, og så tænkte jeg på, at tage ud og kigge på lidt udsalg?! Har I fundet noget godt indtil videre?

xx

2 kommentarer

 • Maiken

  Hej Emili,

  Fine billeder, jeg matte bare sporge dig, hvad for en race er den hund der sidder ned? Jeg har ikke set den race for, men hvor er den sod.

  Maiken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en masse dejlige billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie!