Fra min iphone

Sommerferie!

IMG_9783

YES så er jeg den der har sommerferie i fucking 2,5 måned!! Waaah! I morges var jeg til eksamen i mit projekt – et projekt jeg virkelig, virkelig har brugt lang tid på (derfor den manglende blogging fra min side). Det endte heldigvis rigtig godt og jeg fik 12! Kunne ikke være lykkeligere. Nu står den på afslapning, hygge med veninder, Roskilde Festival og forhåbentlig snart en rejse med min kæreste!
Nå ja og så selvfølgelig en masse blogging! Jeg har glædet mig sådan til at komme igang igen! : )

Nyd jeres torsdag og tillykke til alle jer som måske selv lige har været til eksamen xx

16 kommentarer

 • Camilla

  Du er den sejeste i hele verden 😉 kæmpe tillykke og nyd din ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den fantastiske karakter og ikke mindst sommerferien! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan, skide sejt! Tillykke og nyd din velfortjente ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Taak smukke og tak fordi jeg måtte bruge dig som eksempel i min opgave :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot, stort tillykke 🙂 Og nyd nu sommerferien og det skønne vejr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke søde E og vanvittig flot med resultatet, godt gået! Btw, lidt hyggeligt at se dig i tv igår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Taaak 🙂 Haha åh gud, jeg så det ikke selv. Synes det var for pinligt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Hvor må det være fedt at gå på sommerferie med sådan en karakter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mauritzen

  Stort tillykke med dit 12-tal, Emilie! Jeg var selv oppe til en årsprøve på mit gymnasium i går, og der fik jeg heldigvis også 12! selvom det ikke kan bruges til så meget, så er det stadig en virkelig rar følelse man får, hvis det er et emne, som man virkelig går op i! Jeg mangler kun en naturgeografieksamen på tirsdag, og jeg er hunderæd, for vi har intet lært i vores klasse, fordi vores lærer er for gammeldags og snakker om alt andet end naturgeografi. Der har været klager om ham i al den tid, han har været på gymnasiet, men lige meget hjælper det. Han har nu været der i over 30 år. Men nok om det, for jeg må jo bare læse hele pensum op, og det går utroligt langsomt. Men, men, men! TILLYKKE endnu engang! Hav en rigtig god sommerferie, og så glæder jeg mig til at læse alle dine blogindlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra min iphone