Frederiksberg

a day at the beach

Jeg har brugt min søndag det bedste sted jeg kan forestille mig når det er +25 grader i Danmark – nemlig på stranden. Efter en hurtig morgenmad pakkede vi bilen og kørte til Ishøj strand og det var skønt! Jeg synes tit at bryggen og Amager strandpark bliver for crowded, og hvis man ikke gider køre 45 minutter op til sommerhuset, er Ishøj altså et ret ok bud på en fin strand.

Ved at dette er lidt stenet info men min ene visdomstand i undermunden er brudt frem og det gør simpelthen SÅ ondt. Kan pt ikke indtage andet end flydende føde. Ringer selvfølgelig til tandlægen i morgen men når det gør så ondt må det vel betyde, at der ikke er plads til den, ikke?

IMG_0dd159

Ellers ikke så meget herfra. Jeg ved godt det er forbudt at klage over sommervejret, men det er næsten for varmt for mig. Klokken er nu 22.00, jeg har alle vinduer åbne, sidder i undertøj og jeg koger stadig! Drømmer pludselig lidt om efterår, kolde dage, gåture og varm kakao. Som her.

Nogle gange føler jeg, at jeg er dårlig til at være til stede nu og her. I ved.. Jeg tænker altid fremad.. Drømmer om alle de ting jeg vil gøre i fremtiden, hvordan jeg gerne vil have, at mit liv former sig, hvordan det bliver når jeg en dag er færdig på studiet osv. Jeg synes jeg har et fantastisk liv, så hvorfor alle de tanker? Jeg skal lære at slappe lidt af : )

7 kommentarer

 • Anna

  Jeg kender det SÅ godt – det der med at have svært ved at leve i nuet! Jeg blev student i juni og selvom jeg nød det og studenterugerne var fantastiske, er det stadigvæk ikke helt gået op for mig – jeg er lige blevet student ?? Derudover er jeg lige kommet hjem fra min drømmerejse – safari i Afrika. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse, men det var så svært ikke at bekymre sig om fremtiden, uddannelse og tænke på alt muligt andet. Jeg må ligesom dig, lære at slappe mere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg prøver også altid at minde mig selv om at nyde nuet. Og det kan faktisk være svært!! En ting er dog sikkert. Sommervejret, varmen og alt hvad det indebærer nyder jeg i fulde drag. Og for min skyld må det gerne vare evigt 😀 (Og jeg har det selvfølgelig således fordi at man ved det ikke varer evigt…) Bare lige lidt mere tak – for efterår og vinter skal Danmark nok byde ind med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har alltid fått den oppfattelsen af at du er en af de menneskerne som formåder at leve i nuet..

  Deilig å vite at man ikke er den eneste som lever mest i minderne og fremtiden 🙂

  Hilsen norsken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Angående din visdomstand dengang mine kom frem gjorde det også rigtig ondt, men der var plads til dem. Men fortryder dog at jeg ikke fik dem fjernet da jeg har tendens til huller og det er sværere at få børstet bagved ved dem også så jeg har næsten haft huller i dem alle sammen:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør selv det samme, man bliver nødt til at prøve at leve i nu’et selvom det er svært. Men selvom det var meget varmt ser det da ud til at du nyder stranden 😉
  Hilsen fattig-bloggeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  <3 Ishøj <3 Jeg er så stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frederiksberg