Off to Roskilde

Danmark når det er bedst

 photo IMG_7684.png

Efter Roskilde Festival kørte min kæreste og jeg direkte i sommerhus og det har simpelthen været de bedste og mest afslappende dage længe. Vejret har været perfekt med høj sol alle dage, pånær lige onsdag, men det var nok egentlig bare meget godt for min hud. De fleste dage er blevet brugt på, at dase på stranden og om aftenen har vi grillet i haven og gået tur på stranden med en is i hånden og et kig til en smuk solnedgang. Fantastisk!

I går havde vi en masse af vores venner oppe til grillaften og mens mændende sørgede for maden, plukkede kvinder og børn kirsebær fra de to KÆMPE store kirsebærtræer i haven. De var kun lidt svære at nå ; )

 photo IMG_7677.png photo IMG_7710.png photo IMG_7688.png photo IMG_7696.png photo IMG_7831.png photo IMG_7894.png photo IMG_7909.png photo IMG_7917.png

I dag er vi taget hjem på et hurtigt visit. Mest fordi jeg ikke nåede at tage så mange ting med op i sommerhuset som jeg gerne ville og fordi det alligevel kun tager os ca 40 min i bil, så det er jo nemt. Tror vi tager derop igen i morgen, så kryds fingre for, at vejret holder næste uge med : )

Nyder I ferien? x

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Roskilde