Havehygge

En dag ved søerne

I går hentede jeg Kia fra arbejde fordi det var alt alt ALT for længe siden jeg sidst havde set hende. Vi hyggede i solen ved søerne et par timer og snakkede om livet, og det var skønt! Hvor varmt var det i øvrigt ikke i går? Det var faktisk lige før det var lidt for meget, ikke?
 photo IMG_8250.png photo IMG_8254.png photo IMG_8251.png
Inden vi tog hjem ville jeg lige have Kia til at tage et par billeder af mig og mine nye sko
 photo IMG_8295.png photo IMG_8259.png
Og på første billede gik det ganske godt
 photo IMG_8266.png
Andet billede også ok
 photo IMG_8268.png
På tredje billede nærmer der sig en mand
 photo IMG_8271.png
Og på fjerde billede går det så helt galt ; )

Situationer som denne sker SÅ tit for mig. Heldigvis synes jeg det er sygt god humor og kunne sagtens finde på at gøre det samme hvis jeg gik forbi nogle piger som stod og posede og tog billeder – for det må altså se lidt fjollet ud. Men fjollet eller ej. Jeg har i hvert fald vænnet mig til det at se dum ud offentligt, og er nu ret så ligeglad med om folk kigger mærkeligt. For det meste ; )

Jeg håber I får en dejlig dag. Jeg har en KÆMPE ting at se frem til i dag, men det må I vente lidt med at høre mere om : )

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havehygge