En dag ved søerne

Frederiksberg

 photo IMG_8088-1.png photo IMG_8101-1.png photo IMG_8071-1.png photo IMG_8080-1.png photo IMG_8112-1.png

Billederne er taget for et par dage siden hvor vi gik en aftentur i kvarteret. Besøgte Frederiksberg’s smukkeste kirkegård, drak forfriskninger på Frederiksberg Allé og nød sommeren. Jeg ved godt jeg har sagt det før men jeg ELSKER dette område. Er så lykkelig over at jeg bor her. For 7 år siden flyttede jeg til Nørrebro der dengang, ifølge mig, var det fedeste sted man kunne bo. Nu kunne jeg aldrig forestille mig at flytte tilbage, til trods for, at ALLE mine veninder stadig bor der. Der er bare noget helt specielt over Frederiksberg. Brede gader, rent og pænt, hyggelig stemning, for ikke at tale om fede butikker og lækre restauranter – og så er det jo tæt på ALT. Sååå piger hvis I leder efter lejlighed – Frederiksberg! Siger det bare ; )

Jeg har i øvrigt intet imod at det regner i dag. Synes faktisk det er helt dejligt. Bare det stopper i morgen når min mor fylder 50 år og vi får hele sommerhuset fyldt med gæster : )

Håber I får en fantastisk regnvejrsdag x

15 kommentarer

 • Anna

  Hvor er din kjole fra? Den er virkelig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster boede også på Frederiksberg et stykke tid, og jeg elskede at besøge hende 🙂
  Dejlige billeder, søde Emilie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Åh, elskede Frederiksberg! Der er jeg født og opvokset. Har altid boet der, pånær 2 år, hvor jeg har boet på grænsen mellem Frb. og Nørrebro.
  Nu skal jeg til at købe lejlighed – og kan mærke Frederiksberg kalder! (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver dig helt ret – Frederiksberg er nok den hyggeligste del af København. Så smuk og fredfyldt langt de fleste steder. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, Frederiksberg er nu ikke så tosset. Selv bor jeg i Valby lige omkring der, hvor der er identitetskrise (Er det Frederiksberg? Er det Valby? Er det Hvidovre?), eftersom vejen er så lang. Og både Valby og Frederiksberg er jo også store områder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Er også blevet vild med Valby og går faktisk også tit ture der : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Din kæreste og dig er virkelig gode til at få gået ture. Det har jeg tænkt over så mange gange. Noget jeg virkelig også elsker, men har været enormt dårlig til at få gjort (selvom min kæreste har spurgt så mange gange). Nu har vi fået en hund og så kommer de virkelig lækre aften gåture helt af sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ahh hvor dejligt med en hund. Det ønsker jeg mig også en dag, men vi må ikke have hund i lejligheden : (
   Men ja aften gåture er bare fantastisk og især her om sommeren : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Ja der er dejligt på Frb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud 🙂 kan virkelig godt forstå at du godt kan lide at bo der, Frederiksberg er jo sådan et dejligt område! 😀
  Hilsen fattig-bloggeren

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag ved søerne