Hornbæk

Havehygge

 photo IMG_8211.png

I går var vi inviteret til havehygge hjemme hos dejlige Mette og hendes kæreste + baby Konrad og hund Cookie. Vejret var perfekt og det var simpelthen sådan en hyggelig dag. Dagen inden havde Konrad haft 1 års fødselsdag, så Mette havde bagt kager til glæde for (surprise) især mig! TAK Mette du laver lækre lækre kager ; ) Min kæreste og jeg var meget enige om, at det næste sted vi skal bo SKAL der være en have til, eller i det mindste en kæmpe stor altan og en meget grøn gård. Jeg elsker vores lejlighed og især beliggenheden, men jeg ved ikke hvad vi tænkte på, da vi købte den. Det er sjovt så meget man kan ændre sig bare på få år, ikke? Sådan er det måske bare at blive ældre. Det må i hvert fald være dejligt, at have en have man bare lige kan smutte ned i når vejret er til det, og ikke er nødt til at gå “hele vejen” til Frederiksberg have. Anyway, det var en skøn dag og helt ærligt, er Konrad ikke FOR cute? Han synes det var det sjoveste da jeg pustede sæbebobler (måske fordi jeg så utrolig dum ud imens)?!

 photo IMG_8181.png photo IMG_8202.png photo IMG_8176.png photo IMG_8201.png photo IMG_8210.png photo IMG_8163.png photo IMG_8151.png photo IMG_8153.png photo IMG_8165.png photo IMG_8162.png photo IMG_8195.png

Nu vil vi køre i sommerhus og få det optimale ud af resten af weekenden. Jeg tænker strand, grill og afslapning.
Sommer du er virkelig skøn og jeg er vild med dig! xx

10 kommentarer

 • Hvor er du bare skøn ud i den grønne Ganni sag. Har også selv lige købt den med 70% rabat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Århh det var mere rabat end jeg fik, heldige dig : ) Glæder mig til at se dig i den : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser helt fantastisk hyggeligt ud 🙂 Han er sød, ham Konrad 🙂

  Håber I også har en god sommerhus tur.
  Du ser skøn ud i den grønne kjole i øvrigt 🙂

  xxx S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise jensen

  Hvor er din grønne kjole fra ? hvor og hvornår har du købt den? den er helt vild fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Den er fra Ganni og jeg har lige købt den : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Og jeg vil meget gerne vide hvor din venindes flotte maxi kjole er fra, den kan jeg vist ikke leve uden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ved det desværre ikke. Spørg evt inde på hendes blog : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  *fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hvor er din give grønne kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hornbæk