Strandtur og grillaften

Home

IMG_7972IMG_8027IMG_8009IMG_8000IMG_7997
 photo IMG_7996.png photo IMG_7984.pngIMG_7994IMG_7982IMG_7992IMG_7976IMG_8012IMG_8971IMG_7974IMG_8026IMG_7979IMG_7977

En masse billeder af mit hjem, taget i går. Jeg elsker at være i min lejlighed. Nok allermest i min seng, hvor jeg for det meste ligger med min computer og blogger, googler, ser youtubevideoer, hører musik osv. Jeg føler mig så tryg her og synes det er altafgørende, at have det godt i sit eget hjem. Jeg har nok altid været lidt af et rodehovede, men når man bor sammen med et andet menneske, er man nødt til at indrette sig lidt efter hinanden. Min kæreste er perfektionist og (efter min mening) lider han af rengøringsvanvid, og derfor har vi måtte mødes på midten. Det har kun været til det bedre og han er blevet mere afslappet mens jeg har fundet ud af hvor fantastisk det er, at have et hjem uden (så meget) rod og som altid er rent og lækkert. Elsker elsker elsker følelsen efter en ordentlig omgang hovedrengøring. Bare ikke så meget mens det står på ; )
Hvordan har I det med jeres hjem?

13 kommentarer

 • Yasmin

  Hvor har du købt dit skrivebord/bordplade fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har et fantastisk hjem!
  – Hvor er den flotte sorte lampe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Super fint og personligt! Er helt vild med din sorte fabrikslampe… Hvor har du købt den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bare et fint hjem med en masse personlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lindbjerg

  Super fint hjem I har. Er stor fan af jeres billeder 🙂
  Hvor er det første billede fra, det sorte “midnight express”??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at rode, men jeg elsker også samtidigt at der er orden. Men hjemme hos mig hersker der orden i mit rod kan man vel sige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg elsker min og min kærestes lejlighed – men, jeg glæder mig enormt meget til at få mere plads, flere penge til indretning og en have 🙂 57 kvm er lidt presset, men beliggenheden på Islands Brygge trækker lidt op 🙂

  Fin fin lejlighed I har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Hvor har du altså et fint hjem! 🙂 Vil du ikke fortælle, hvor du har købt de fine farvede renseri-bøjler? Sådan nogle kunne jeg virkelig godt bruge!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandtur og grillaften