Sommer

Off to Roskilde

Foto-den-06-07-2012-kl-13

Jeps så blev det min tur til at tage på Roskilde Festival. Vi kører så snart min kæreste får fri fra arbejde og vi har linet bilen op med madrasser, dyner og masser af puder. Jeg er lykkelig over at have en bil hvor der er plads til, at man kan overnatte. Efter forrige år er jeg for altid færdig med kombinationen Roskilde og telt. Jeg kan det ikke mere. Smutter i sommerhus de efterfølgende dage, så her bliver muligvis lidt stille. Men jeg er sikker på, at I alligevel har travlt med at holde ferie. Ellers følg med på Instagram (emiliblog), her vil i hvert fald blive opdateret.

Hyg jer så længe xx

(Billede fra sidste år)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer