Ipsen & Co

Hey you! Happy weekend!

 photo IMG_2965.png

Det fede ved at have en blog er, at man altid kan kigge tilbage og blive inspireret på ny. Hvad enten det handler om inspiration til mad, outfits – eller ting man kan lave.. Tidligere i dag kiggede jeg mine ældre blogarkiver igennem og blev helt inspireret til, at tage ud i naturen. Min kæreste var heldigvis med på idéen, og lige så snart han er hjemme i aften, tager vi bilen og kører afsted. Vi plejer altid at tage i dyrehaven fordi der er skønt, men er der mon andre ligeså skønne steder, der ville være oplagt til en hyggelig gåtur på sådan en fredag aften? Hit me!

 photo IMG_7290.png photo IMG_7277.png photo IMG_7286.png photo IMG_0380.png photo IMG_6644.png photo IMG_9957.png

Kan I lide størrelsen på mine billeder i denne post? Jeg synes altid det er lidt af en balancegang med de billeder. De må ikke være for små men heller ikke for store. Jeg er godt tilfreds med denne størrelse.. tror jeg : )

Ok det var alt for nu. Håber I får den dejligste weekend. Hej : )

11 kommentarer

 • Smukke, smukke dig! Håber I fik en god aften i naturen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lad være med dyrhaven. Det er jo store ‘put’ dag hvor alle gymnasieelever tager på bakken og drikker og fejrer de nyes ankomst 😉 Bare mere så i lige ved det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da vi boede i Valby gik jeg sammen med mødregruppen ture i/på Vester Kirkegård, og det kan anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med at købe noget sushi og køre til drive-in i Lynge 🙂 Der er en lille sø der, og når mørket kommer kan I se en god film 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lige i aften er Dyrehaven ikke det smarteste sted at gå tur, i hvert fald ikke hvis man er på udkig efter en stille/fredelig stemning. Dyrehaven får nemlig lige præcis i aften gæster i form af utallige, glade gymnasieelever fra en masse gymnasier nær området.. Bare et tip! Det ville være en skam, hvis jeres hyggelige aften blev ødelagt på grund af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak for tip : ) Så skal vi bestemt ikke i dyrehaven i aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder! Glæder mig måske en lille smule til efteråret nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ipsen & Co