Landbohøjskolens have

Skibbroens loppemarked

 photo IMG_9096.png

I dag har været… interessant, skøn og våd… Det hele startede rigtig godt ud med fint vejr og en lille hyggelig gåtur. Vi snakkede om livet, om os og om fremtiden. Jeg købte en hindbærsmoothie, som jeg 2 min efter tabte på jorden. Rigtig flot : )

Vi tog på det hyggeligste loppemarked, på skibbroen bag fisketorvet, men måtte søge ly for regnen i en vens husbåd, som i øvrigt var så lækker! Tænk at bo på en båd, have den flotteste udsigt og muligheden for lige at tage en dukkert hver morgen. Eneste minus ifølge mig er, at den vippede forholdsvis meget. Ikke så tiltalende på en dag hvor man måske er syg eller har tømmermænd, vel? Men flot og hyggelig var den, og fuldstændig som en normal lejlighed indvendig : )

 photo IMG_9089.png photo IMG_9111.png photo IMG_9115.png photo IMG_9099.png photo IMG_9118.png photo IMG_9083.png photo IMG_9129.png photo IMG_9120.png photo IMG_9132.png photo IMG_9139.png

Da vi gik hjem begyndte det at styrtregne. Sådan helt vildt og voldsomt. Jeg var glad for, at jeg havde taget mine nye Moxy gummistøvler på, de hjalp bare ikke så meget på resten af min krop. Jeg bliver aldrig den praktiske type, som selvfølgelig tager en paraply eller regnvejrsvenligt tøj på, når vejrudsigten lover regn ; )

Vi er lige kommet hjem og jeg har taget det længste bad (ren lykke). Og nu: Ristet brød med avokado, en skål med friske blåbær og en gigantisk kop te! xx

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landbohøjskolens have