Picnic på bryggen

Weekend x Iphone

 photo IMG_85s81.png

Hej søde jer. Jeg har været lidt sløv til at blogge her i weekenden, så tænkte, at jeg lige måtte opdatere jer nu. Min fredag gik med bryllupsforberedelser, for i lørdags blev min ældste veninde nemlig gift. Det var smukt, rørende, festligt og alt hvad et bryllup skal være. De blev viet i deres gård på Nørrebro og det var helt perfekt. Jeg lod for én gangs skyld mit kamera blive hjemme og derfor disse iphone billeder:
Billede nr 3 fra venstre, er af min kæreste og jeg. Det var det absolut bedste billede der blev taget af os i løbet af aftenen, og så kan I jo selv regne jer frem til hvordan de andre så ud. Vi var ellers et flot par, skulle jeg hilse og sige ; )

IMG_8581

Jeg vil selv gerne giftes en dag, men der må gerne gå mindst 3-4 år. For mig er det ikke noget der haster og ærlig talt får jeg lidt stress af at tænke på det. Jeg kan også godt lide at man “gemmer” noget til senere. At alle ens drømme ikke bliver til virkelighed lige med det samme. Kender I det?

Anyway, søndag sov jeg meget længe, stod derefter op og tog ud og vaskede vores bil. Den er sat til salg, da vi skal have en ny. Nogen der står og mangler en flot stor Jeep? Så siger I bare til.
Om om aftenen blev jeg “tvunget” ind og se dette !!! Det var første gang for mig, og det kommer ikke til at ske igen lige foreløbig. Det siger mig simpelthen ingenting! : ) Da vi endelig kom hjem spiste vi burger og pommes frites og crashede på sofaen. Ahh : )

Nu er der heldigvis kun en uge til studiestart og jeg glæder mig virkelig meget! Ikke mere ferie for mit vedkommende. Det har været den første sommerferie, hvor jeg ikke har arbejdet og jeg fungerer åbenbart bare ikke så godt med ikke, at have det store at tage mig til. Resten af ugen er heldigvis spækket med blogevents og venindeaftaler, så jeg er glad. Meget glad : )
Apropos studie, så tror jeg, at jeg skriver et indlæg om min uddannelse i aften. Der er flere af jer der har spurgt ind til den og jeg håber, at jeg med indlægget kan give lidt inspiration til de af jer, der måske skal starte studie næste sommer.

x

2 kommentarer

  • Annika

    Det lyder til at have været en rigtig dejlig og hyggelig weekend. Dejligt du lige har en uges ferie mere, nyd det 🙂
    Lyder spændende med et indlæg om din uddannelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic på bryggen