Dragør

Bagud

 photo IMG_0864.png photo IMG_0861.png photo IMG_0877.pngSkærmbillede-2013-09-27-kl.-18.38.25
 photo IMG_0886.png

Jeg er en smule bagud med bloggen lige pt, eller faktisk med alt lige pt. Så ved I det ; )
I torsdags hyggede jeg med Signe og hendes smukke lille datter, inden vi tog ud til Ticket2heaven i deres butik i Vedbæk. Der var så mange fine ting, og jeg fik lidt godt med hjem, som jeg viser jer snart : ) Forelskede mig fuldstændig i et par baby converse. SÅ søde, ikk? Min kæreste kom og hentede mig da eventet sluttede, og vi kørte til langelinie for at kigge på verdens største skib! Wow og det VAR virkelig stort. Har i været ude og se det? Mener I kan gøre det til og med i morgen : )

Jeg trækker en vinder af Lakrids By Johan Bulow, i morgen tidlig. Så sidste chance hvis I skal deltage : )

Nyd lørdagen x

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dragør