Doven søndag (og en vinder)

Efterår

 photo IMG_9852.png photo IMG_9856.png photo IMG_9877.png photo IMG_9875.png photo IMG_9861.png photo IMG_9872.png photo IMG_9853.png

Okay, så det blev hverken til en tur i skoven eller på kunstmesse idag. Det var jo ellers planen, men (igen idag) begyndte det at regne og vi måtte søge ly på Meyers Deli. Der kom vi selvfølgelig til at købe de lækreste “æble croissanter”, og de var SÅ gode! I øvrigt ligger caféen The Laundromat lige overfor Meyers, så blev også nødt til at købe og spise en lækker vegetarburger, selvfølgelig ; )

Ud over burger, croissanter og hygge har jeg også fået lavet en del arbejde idag, og jeg føler jeg kan starte ugen i morgen med god samvittighed. Er der andre der også starter studie op i morgen? Frygter I det eller glæder I jer?

x

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doven søndag (og en vinder)