Happy

Et hej, en ny bil og et nyt tiltag

 photo IMG_0713.png photo IMG_0702.png photo IMG_0698.png photo IMG_0730.png photo IMG_0734.png photo IMG_9451.png

Håber I har haft en skøn lørdag? Min har været så dejlig. I morges kørte vi nemlig hen for at hente vores nye bil. Den anden vi havde var på gule plader, og derfor ville der jo ikke være plads til baby. Det er der heldigvis i den nye og jeg synes den er røv fed! ; ) Bagefter kørte vi en tur i dyrehaven og sluttede af med frokost på Sticks.
Jeg havde forresten almindelige jeans på idag, og havde brugt en elastik til at lukke dem. Men det er jeg simpelthen nødt til at stoppe med. Det er så ubehageligt. Graviditetsjeans – nu skal det være ; )

Men egentlig ville jeg bare tjekke ind for at fortælle jer, at fra i morgen af og de næste mange søndage vil der komme et nyt tiltag her på bloggen. Jeg har nemlig fået nogle af mine yndlingsbloggere til at fortælle lidt omkring det at blive mor for første gang. Jeg er virkelig glad og stolt over, at de har taget sig tid til at skrive et gæsteindlæg på min blog, og jeg håber og tror I vil sætte pris på det. Og selvfølgelig, at I vil tage rigtig godt imod dem alle : )
I morgen kommer aller første indlæg af selveste Julia Lahme. Jeg har været ret stor fan af hende lige siden jeg læste hendes bog “Hvor Lagde Jeg Babyen”. Har I læst den? Den er mega god og Julia er så sej! Lige nu er hun faktisk aktuel med en ny bog, som hedder Blog Bogen. Glæder mig til at læse den, når jeg en dag får fingrene i den..
Anyway. Glæd jer til i morgen..

Vil smutte igen, vi skal hjem og hygge med nogle gode venner x

16 kommentarer

 • Britta

  Tillykke med den nye bil, den er virkelig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende, glæder mig til at læse med på det nye tiltag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker lækker bil må jeg sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uuhh… Er også helt syg med den bog, SÅ god underholdning 🙂

  – vil glæde mig til at læse hendes indlæg.

  … Og forresten synes jeg det er top dollar, at “vi” nu får en kombineret mode-livsstil-baby-blog…

  Er træt af at det skal være enten eller… For når man er ung OG mor til to, OG tosset med mode, er det skønt at finde disse to ting i en blog.

  Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak for din kommentar!! : ) Dejligt at du kan lide det jeg laver : *

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super fed bil! Vi har også været nød til at købe ny bil pga vi også venter os – også en dreng 😉 så fantastisk!
  Graviditetsbukser er det bedste – så rar at have på. Har nogle fra h&m, de er meget gode 🙂
  Hvor kan man købe bogen “hvor lagde jeg babyen”? Kan man købe den i supermarkedet, så som Føtex, Kvickly eller lign.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tillykke til jer også : )
   Jeg har ikke set den i supermarkeder, men i Magasin og ellers kan du helt sikkert finde den online.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tiltag vil glæde mig til at læse indlæggene. Elsker “hvor lagde jeg babyen”, så glæder mig rigtig meget til Julias indlæg. Jeg har været i graviditetsjeansene noget tid nu (er 21+6) -de alm. jeans er noget så ubehagelige at have på! De andre er simpelthen så rare og der er bare ingenting der strammer om maven 🙂
  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Fedt tiltag – dem ser jeg frem til 🙂
  Jeg har iøvrigt lige shoppet graviditetsjeans(og kjoler og lidt andet godt:)) på asos. Jeg glæder mig til at få ‘rigtige’ bukser på igen.. kom gerne med anbefalinger, hvis du finder nogle gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som et virkelig fedt tiltag. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at læse indlæggene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy