Gravid: 26 uger/3D scanning

Around here

IMG_1179
IMG_1206
IMG_1207
IMG_1214
IMG_1227

Vi holder rigtig søndag herhjemme med praktiske gøremål i lejligheden. For nylig fik vi bygget en stor reol, med masser af plads til alle vores ting, og idag maler vi den for forhåbentlig sidste gang. Eller min kæreste maler – jeg tager bare billeder af det og tuller rundt i mine alt for lækre New Zealand Boots – så dejlige og varme. Synes godt nok det er blevet koldt de sidste par dage?!
Jeg bagte jo boller igår og idag er de blevet spist med avocado til. En lille summerbird flødebolle er også blevet indtaget i dag. Jeg mener, den er jo alt for fin og helt halloween agtig, så hvordan kunne jeg lade være?

I aften skal jeg ud og spise middag med mine veninder. Dejlig måde at runde ferien af på. I morgen starter studiet igen og vi får virkelig travlt, da vi snart fremlægger et projekt vi har arbejdet på. Træææææææk vejret, Emilie – snart er det barselstid! ; )

Håber I har nydt søndagen? Hvad synes I om Signe’s fine indlæg nedenunder? Jeg elsker selv at læse alle de gode gæsteindlæg omkring det at blive mor første gang. Håber også I finder det interessant : )

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid: 26 uger/3D scanning