Halloween i Tivoli

Gravid: 26 uger/3D scanning

foto

… og maven er jo blevet kæmpe stor! Jeg var hos lægen i mandags til et graviditets rutine tjek og alt så fint ud. Jeg fik lov at høre hjertelyd, hvilket er en ret fantastisk ting, og hvilket gav mig lyst til selv at have sådan en smart hjertelyds-maskine herhjemme. Men jeg tror muligvis ikke jeg ville lave andet end at ligge med den og lytte efter babys hjerte – så det er nok ikke så smart ; )
Min læge var så rar at fortælle mig, at han ikke kunne forestille sig, at man kunne se pænere gravid ud end mig. Jeg synes det var så sødt sagt. Specielt fordi jeg for tiden må lytte til en del jokes fra folk som synes mine kinder er blevet lidt runde. Hvilket de er, men hey man kommenterer da ikke en kvindes vægt, gør man? ; ) Nå men jeg er nu godt tilfreds med mine kinder, både når de er normale og når de er lidt mere runde i det, it’s all good ; )

Anyway, jeg ville egentlig bare give jer en lille update. Jeg blev nemlig scannet hos Lille Københavner tidligere idag, og det var helt, helt fantastisk. Jeg lod kæresten blive hjemme for en gangs skyld og havde i stedet taget både farmor, mor og søster med. Det er der jo ikke plads til, når man bliver scannet på hospitalet, og jeg synes de skulle have muligheden 🙂 Først blev han målt på alle leder og kanter og hans vægt blev skønnet til hele 830 gram, så nu går der ikke lang tid før han er oppe på 1 kg. Jeg synes det er SÅ vildt!
Derefter fik jeg en 3D scanning, og fik lov at se tydelige træk af hvordan han ser ud. Han lå endda og smilte og lavede grimasser med ansigtet. Og gæt hvad? Jeg er allerede SÅ forelsket i ham. Af hvad jeg kunne bedømme, ligner han helt sikkert min kæreste mere end mig, og det er jeg bare glad for. Overvejer måske at smide et billede af ham op på bloggen. Men kun hvis der er stemning for det?

Ellers så mærker jeg liv hver dag. Det har jeg gjort siden uge 17, og de bliver kraftigere og kraftigere, hvilket er et godt tegn. Jeg lyver ikke når jeg siger at hver gang, jeg mærker de små spark, så bliver jeg varm om hjertet og får den vildeste lykkefølelse. Nogle gange hvis jeg ikke har mærket ham en hel dag, kan jeg godt finde på, at hoppe lidt rundt eller skubbe til maven, og hver gang jeg har gjort det, får jeg altid spark retur. Som om han lige fortæller mig, at jeg godt kan være rolig og at han stadig er derinde ; ) Det er det bedste!

Jeg GLÆDER mig til januar og det samme gør min kæreste. Baby, vi kan ikke vente med at møde dig!!

27 kommentarer

 • Åhhh jeg savner stadig de små spark, selv om det snart er 2 år siden jeg sidst mærkede dem. Nyd dem Nyd dem siger jeg bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej smukkeste Emily.
  Nu er vi jo nogle der snart skal til at igang med projekt baby (og har en meget sød tand) så derfor tænkte jeg på, om du vil lave et indlæg omkring hvordan du holder dig så flot i din graviditet? 🙂 er det motion eller kost eller bare gode gener? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hvor lyder der spændende med projekt baby : ) Jeg har også en sød tand, spiser hvad jeg vil og dyrker intet motion. Laver et uddybende indlæg asap : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor hyggeligt 🙂 læg gerne et billede ud af den lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en super smuk gravid;o) Og det er jo ikke skidt med runde kinder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Jeg vil rigtig gerne se billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tager et med til dig i morgen i hvert fald ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er fantastisk smuk som gravid, det er SÅ flot til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, maven har virkelig taget form nu! Synes du ikke det er fedt at se rigtig gravid ud 🙂 På den lækre og smukke måde! Og der er godt nok ikke længe til nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jo det er dejligt at man endelig kan se det ordentligt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cillo

  Ih hvor er du smuk! Jeg vil hvertfald gerne se billedet!!
  Glæder mig sådan til at møde ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og lægen har ret, smukke! For f***** hvor er du pæn. Jeg husker kun de små (og store) spark alt for godt (og savner dem lidt). Det er helt vidunderligt, selvom de også nogle gange holder en vågen om natten 😉 Glæder mig til snart at ses. Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk gravid Emilie, og de runde kinder pynter 🙂 Hvor er det dejligt at høre at han stortrives og ligeså dig.
  Bliver så spændende, og tror ikke jeg er den eneste læser der glæder mig til at se ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det kunne ligeså godt have været mig der havde skrevet det indlæg. Alt er præcis hvad jeg tænker om min lille bebs i maven. Og de spark der åh hvor jeg elsker dem 🙂 Smiler helt fjollet hver gang han sparker derinde. Dejligt din familie fik mulighed for at komme med til en scanning og se det lille vidunder 🙂

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er nemlig SÅ fantastisk at mærke liv. Kan tydeligt huske det, der spredte sig altid en varme i kroppen, det er lidt sådan en ‘hemmelig’ tosomhed mellem mor og barn. Love it!

  Mht. Vægten så synes jeg det er streng at blot fordi man er gravid så må ALLE kommentere hver en ændring. Men din læge har ret – du er smuk og du stråler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hansen

  Et billed kunne være noget så fantastisk! Vil vente i spænding! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det fantastisk at læse 🙂 Og du må meget gerne lægge et billede op 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween i Tivoli