Spørgsmål og svar: Graviditeten

Lørdag

IMG_1126
IMG_0809
IMG_1357

Sorry, der har været lidt stille herinde, men jeg har haft travlt med studie, pressedage og igår fredag, havde jeg “travlt” med at spise med middag med dejlige venner og min kæreste. Katharina og Anders havde lavet det lækreste mad, og og åh hvor jeg elsker de der aftener hvor man bare sidder og hygger, snakker og drikker god vin (vand for mit vedkommende). Ikke noget med at drikke sig vildt fuld og tage videre i byen, bare stille og rolig hygge. Det er klart at jeg elsker det lidt mere nu, hvor jeg på ingen måde kan drikke mig fuld, men jeg elskede det nu også før jeg blev gravid. Nu er det bare helt acceptabelt, at tage tidligt hjem: ) Ahh.

Idag har jeg lavet en god morgenmad bestående af havregrød, æblegrød med kanel og lidt hindbær på toppen. Meget lækkert. Skal bruge resten af dagen på arbejde herhjemme, indtil vi skal ud og spise igen i aften.

Ellers har jeg ikke det store at berette. Det går bedre med plukveerne synes jeg, hvilket er dejligt. Det er helt tydeligt, at det hjælper når jeg får slappet af. Så der er jo bare ikke andet for, når de melder sig igen.
Håber I får en skøn lørdag og tusinde tak for alle jeres søde kommentarer, det varmer så meget!! : )

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål og svar: Graviditeten