Lørdag

Mandag, mandag

IMG_2121

Billedet er fra igår, søndag.

Wow for et sindssygt vejr hva? Heldigvis nåede jeg at komme hjem inden regn og blæst for alvor tog til, ahh : ) Venter nu bare på at klokken bliver nok til at jeg kan gå igang med aftensmaden. Er virkelig sulten hele tiden, men hver gang jeg spiser bliver jeg SÅ mæt. Mæt på en rigtig ubehagelig måde, som om der ikke er plads nok i maven til både baby og mad.. Andre som har oplevet/oplever det?
Ellers så er jeg ret glad og tilfreds idag. Jeg føler at vi i min studiegruppe er ved at få styr på fremlæggelsen til på torsdag, og glæder mig til at holde lang weekend. Jeg modtager konstant mails om spændende blogsamarbejder, og så har jeg endelig fået meldt mig til yoga for gravide! Jeg starter om små to uger og håber sådan min svage, utrænede krop kan klare det ; )

Nyd aftenen, håber I er indenfor!! : )

21 kommentarer

 • Flere, men mindre måltider. Jeg snackede gennem hele dagen, da Bean var blevet så stor, at det påvirkede mavesækken. Inden da gik jeg til gengæld all in på kæmpe portioner. Jeg har faktisk ingen anelse om, hvad jeg tog på. Men med mindre man spiser slik og kage all day every day, så tror jeg kroppen tager det på, som det er meningen den skal. God fornøjelse med yoga! (PS: har du overvejet Smertefri Fødsel? Har kun hørt godt om det og Anja er så supersej)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeps jeg skal starte på smertefri fødsel her i November : ) Glæder mig meget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suk ja… har det som dig… Det er vist en af glæderne ved at være gravid. Synes det mandler hjælper at spise lidt mandler indimellem, så bliver jeg ikke sååå sulten hele tiden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sorry… der skulle stå: ‘synes det hjælper at spise lidt mandler indimellem;o)’

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hold da op, man kan da slet ikke se du har taget 10 kg på. De sidder flot på dig, selvfølgelig er det meste maven 🙂 Jeg er spændt på hvor meget jeg tager på, er i begyndelsen af min graviditiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak : ) Ja det er altid lidt spændende. Er spændt på hvad jeg ender på ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi det kan jeg godt nikke genkendende til.. jeg spiste morgenmad to gange og efter aftensmad-mad;-)
  Læste derudover at du havde taget 10 kg på i en kommentar – jeg havde taget 10 kg på i 20. Uge ca, og endte med at tage 11 kg på i alt. Og faktisk så havde jeg tabt 9 kg dagen efter fødslen 😀 så bare rolig, det behøver ikke gå helt galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit smukke smukke væsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver også virkelig mæt af ingenting lige nu. Det lidt som om der er blevet cuttet noget af min mavesæk af i løbet af de sidste par uger (jeg er 27+1 i dag).. Underlig fornemmelse. Glæd dig til gravid yoga. Jeg har selv været til det (og skal igen så snart jeg går på barsel) og jeg synes det var helt fantastisk. 🙂

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg glæder mig så meget. Hvor fedt at du var glad for det : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver også altid helt propmæt når jeg har spist, og det er nemlig ret ubehageligt. Også fordi man ikke føler man kan give sig til noget før det ligesom er gået over 😀 det er lidt skørt, men det giver jo meget god mening, da der jo er en anden der tager en masse plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en god dag! Jeg skulle selvfølgelig på arbejde mens stormen tog til, så jeg blev kørt hjem, da jeg havde fri. Nu er jeg bare nervøs for min nye cykel =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  er gravid i uge 30 puha der er ikke plads til meget, men ikke nok med det så er jeg inden for den sidste uge, sulten hele tiden…… det er ikke godt. Har taget syv kg på, og det behøver jo ikke blive meget mere…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg har allerede taget 10 kilo på : ) Så det bliver spændende at se hvad jeg ender på ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Har det på præcis samme måde. Jeg har i aften spist et – lille- pitabrød med salat. Og nu bliver jeg nødt til at ligge på sofaen og “slå mave”… Det lyder lidt komisk, men det er faktisk ret irriterende at gå med en følelse af at have overspist hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Rart at jeg ikke er den eneste. Ja det er vildt irriterende : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag