Ticket to heaven og lidt om min torsdag

Endelig fredag aften

 photo IMG_2323.png photo IMG_2327.png

YES endelig er det fredag aften!! Vores oprindelige planer blev ændret og i stedet for at lave middag til min moster herhjemme, mødtes jeg med hende inde i byen til lidt shopping, frokost og hygge. Kom hjem for et par timer siden og det første jeg gjorde var at hoppe i et af de der dejlige lange varme bade, skrubbe min krop med Qua’s scrub, smøre mig ind i Bio Oil, og nu sidder jeg her i sofaen med computeren og arbejder lidt. Har tændt stearinlys overalt og en røgelsespind. Jeg ved mange hader det, men jeg elsker det virkelig! Det er med til at give mig ro i kroppen. Ahh : )

Senere står den på Vild Med Dans, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det. Det er første sæson, hvor jeg rent faktisk har fulgt med, og jeg blamer graviditeten. Fredag aften plejede jo at være dedikeret til drinks og byen, but not anymore ; ) Men det gør mig absolut ingenting.

Se i øvrigt mit hår på disse billeder taget idag! Så mørkt det er blevet!! Overvejer lidt at få det lysnet en smule. Selvfølgelig økologisk og med farve der ikke er skadeligt for baby. Nogen der kan tippe mig om en god økologisk frisør i Kbh?

25 kommentarer

 • S.

  Hvor er jeres bogkasser fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Hvor er jeres bogkasser fra? De er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk kjole, smuk mave og meget smuk mama to be 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej. Salon organic i valby er rigtig god. Jeg bruger nicoline og hun er rigtig god til at forstå hvad man vil have og det er til fornuftige penge:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du ser skøn ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din mave fin!! Det med håret… Oplever også at mit hår bliver mørkere under graviditeten…;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anastasia

  Hej,

  Jeg sad lige og læste blog fra Fierce og Fattig og hun har skrevet meget godt om http://www.cabello.dk/. Det er grøn frisør og har de miljørigtige farver uden hormonforstyrrende stoffer. De ligger på Islands Brygge. Jeg har desværre ikke prøvet den selv . Fortsat god fredag.

  Anastasia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiaaa

  Hej Emili.

  Jeg har lige et spørgsmål 🙂

  Hvilke vitaminer tager du under graviditeten? Jern, kalk, fiskeolie? 🙂
  Er selv gravid nemlig..
  Og stort tillykke med din graviditet, super spændende at følge dig!

  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Kia
   Jeg spiser en multivitamin til gravide og så spiser jeg jern + C vitamin – begge købt på Apoteket. Jeg har spist ekstra kalk, men er stoppet med dette nu
   Stort tillykke med din graviditet : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Undskyld at jeg blander mig;o) Det vigtigste tilskud under graviditeten er helt sikkert fiskeolie (Den bedste er efter min mening omega 3 fra Nordic Naturals, som er et af de reneste produkter på markedet) og i denne mørke tid også et tilskud af d-vitamin (For os nordiske lyse typer er det virkelig virkelig vigtigt). En god multivitamin er også vigtigt, men desværre findes der ingen rigtig gode multivitaminer til gravide, så det er faktisk godt at skifte lidt undervejs (måske have to forskellige slags, som man veksler imellem)… Nogle har brug for tilskud af jern, men ikke alle. Rebecca Person har hjulpet med et langt indlæg om det på min blog. Hun anbefaler en stor mængde af kosttilskud under graviditeten… Jeg tager ikke alle dem hun anbefaler, men synes det er en god inspiration og tager en del af dem hun nævner;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg tror generelt med sådanne ting, at det er bedst at lytte til sin jordemoder/læge, og så ellers bare bruge sin sunde fornuft : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har ret… Desværre synes jeg bare ikke altid at lægerne er så gode til at anbefale andet end end gravitamin, jern og folinsyre (det er hvad mine læger har anbefalet som det eneste under alle mine graviditeter). 37% af danskerne har D-vitamin-mangel i juni måned ( hvor solen altså skinner), og det er et så vigtigt vitamin (har selv haft d-vitamin-mangel og får det nu testet jævnligt). Der er lavet store undersøgelser, som viser at børn, hvis mødre tog en høj dosis d-vitamin og omega-3 under graviditeten har lavere risiko for astma allergi osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia har lige tippet om et god økologisk frisør (Y)
  Og så ser du bare fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk!

  Du må have en god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor har du købt alt det bObles? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er en gave : ) Men du kan købe bObles mange steder : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du er smuk som gravid :)!
  Den der historie hvor du kaster op på folk til koncert, er det ikke en vi skal høre? ;)! Evt sådan en liste med ting som kom bag på dig ift graviditeten!
  Prøver selv at blive gravid med kæreste via fertilitets behandling og indtil da lever jeg via andres graviditeter ;-)! Ha ha spooky I know men synes det er hyggeligt. Nåmen god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hahaha jo det kan da godt være jeg skal komme med sådan en lille liste : ) Det er en god idé : )
   Krydser alt for at det lykkes for jer i den nærmeste fremtid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine W.

  Frisør Zenz er virkelig dygtige. De laver deres egne produkter. Er kommet der i 4 år og vil aldrig gå hos andre. De har saloner i indre by, Østerbro, Frederiksberg og Ordrup. Har faktisk været der i dag og er så tilfreds!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak for tip, men er de ikke ret dyre? Anyway, jeg tjekker det ud : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ticket to heaven og lidt om min torsdag