Smertefri fødsel - Idag med mænd

Happy

goddag

Åhhh som nogle af jer måske så på Instagram tidligere, så er jeg lykkelig idag! Var til min ugentlige scanning på Hvidovre hospital, og det gik over alt forventning. Baby havde taget rigtig meget på og blev skønnet til at veje 2 kg, hvilket betyder, at han ikke er under gennemsnittet længere og jeg derfor ikke behøver komme ud på hospitalet igen lige foreløbig. Hurra!!! Det gør mig SÅ utrolig glad. 2 kg!! Så kan jeg bedre forstå at jeg har været så træt og endnu mere besværet end nogensinde, den sidste uges tid. Min søster var så sød at tage med mig derud, så jeg ikke behøvede at tage alene, TAK Manda love you!!

Efter hospitalet mødtes jeg med Signe, og sammen tog vi først til Danefæ event, hvor de to søde piger bag Lemon She Said havde lavet virkelig lækre cupcakes! Bagefter tog vi ud til Johan Bülow’s lakridsfabrik i Hvidovre. Han havde inviteret til et eksklusivt bloggerevent og jeg kan vist roligt sige at jeg har fået min ration af søde sager og lakrids idag – men meget mere om begge events på et senere tidspunkt. Nu vil jeg nemlig hoppe i seng. Jeg er SÅ smadret, og i morgen står den på studie og forberedelser til aftenens julefrokost for pigerne!

Forresten så husk at tjek bloggen i morgen tidlig kl 9! Der kommer et virkelig godt tip – med en KÆMPE rabat og jeg er sikker på I vil kunne lide det : )
x

6 kommentarer

 • Pernille

  Hej Emilie 🙂
  Ville bare lige høre dig hvor din hue du har på på billedet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt at høre! (Og nej, ikke noget at sige til, at du har været træt, når baby har vokset som en vildmand!)

  Mmm, gad godt have været med, men arbejdet var lidt svært at løbe fra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh godt at høre at du endelig slipper lidt for de hospitalsbesøg! Tillykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smertefri fødsel - Idag med mænd