Happy

Julefrokost med pigerne

 photo IMG_2454.png photo IMG_2k419.png photo IMG_2424.png photo IMG_2419.png photo IMG_2445.png photo IMG_2427.png photo IMG_2447.png

Igår havde jeg 8 af mine aller bedste veninder på besøg til vores årlige pigejulefrokost. Det var så utrolig hyggeligt og vi spiste masser af god mad, legede gaveleg og fik snakket og danset. Så skønt! Pigerne smuttede i byen ved 2.30 tiden og jeg blev hjemme og fik ryddet lidt op inden jeg gik omkuld. Selvom jeg intet alkohol drak, har jeg følt at jeg har haft tømmermænd idag, og jeg er noget så træt lige nu. Derfor vil jeg bare ønske jer en rigtig god lørdag aften og fortælle jer at I skal huske at kigge forbi bloggen i morgen. Der kommer nemlig en rigtig god advents giveaway fra mig til jer ; )

4 kommentarer

 • Mathilde

  Jeg vandt et samer armbånd på din blog, men har desværre stadig ikke modtaget det 🙁
  Hvor lang tid ville der ca gå? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Mathilde
   Du burde have fået det for længe siden. Jeg kontakter hende som skulle sende det asap.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super hyggeligt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser hyggeligt ud! Jeg kender godt følelsen af tømmermænd, selvom man intet har drukket! Jeg tror for mig handler det om at få nok søvn.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy