30 uger, jordemoder og en scanning (og lidt brok)

Lørdag morgen

 photo IMG_1932.png photo IMG_1933.png photo IMG_1702.png

Jeg har været tidligt oppe idag, da jeg simpelthen ikke kunne sove længere. I stedet gik jeg igang med at lave bananpandekager af bananer, æg, lidt bagepulver, vaniljesukker og intet andet. Jeg lavede også en smoothie bestående af hindbær og vaniljesoyamælk. Det hele blev så lækkert og jeg er netop ved at indtage det nu, mens jeg sidder foran computeren og arbejder lidt.
Jeg skulle egentlig have været ude og drikke cocktails (mocktails for mit vedkommende) med en masse skønne bloggerpiger igår. Men da jeg har været syg det meste af ugen, tænkte jeg det var bedst at blive hjemme. Så det gjorde jeg, hvilket jeg er godt tilfreds med lige nu. Dog glæder jeg mig utrolig meget til igen at kunne tage ud, drikke drinks og føle mig bare lidt lækker igen ; )

Om lidt starter jeg på hovedrengøring af lejligheden og så tror jeg den står på lidt indkøb til baby. Vi mangler bl.a et puslebord og så vil jeg gerne have en masse baby/børnebøjler, så noget af hans tøj kan komme op og hænge. Så mon ikke det bliver til en tur i IKEA idag? Jeg skal bare lige have vækket og overtalt min kæreste først ; )
God lørdag til jer xx

7 kommentarer

 • Sofie

  Hvis du bliver træt af den samme variant af pandekagerne, så kom lidt kokosmel, hørfrø og havregryn i (eller bare en enkelt af dem) 🙂
  De smager super godt, og jeg laver dem ofte til morgenmad med lidt æble og skyr til 🙂
  Og hvor er det en fin stue! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Ej, de pandekager så da for lækre ud!
  Hvor mange æg og bananer brugte du til dem?
  God fornøjelse med babyshopping og god bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er dit fine skrivebord fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en dejlig start på weekenden! Jeg er først ved at vågne nu. Men trængte virkelig til bare at sove. God fornøjelse med baby-shoppingen (det lyder næsten som om I skal ud og købe en baby. Haha) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 uger, jordemoder og en scanning (og lidt brok)