Endelig fredag aften

Smertefri fødsel – Idag med mænd

 photo IMG_1729.png
Som I nok ved går jeg til fødselsforberedelse hos Anja Bay, på hendes Smertefri Fødsel kursus. Det foregår i et hyggeligt lokale på Christianshavn hver mandag aften, og indtil videre er jeg vild med det. I aften er det så lidt anderledes end det plejer, i aften er alle partnerne nemlig inviteret til at joine selskabet, bestående af Anja og ca 13 gravide kvinder. Jeg har faktisk glædet mig lidt til denne aften og er spændt på om alle har fået lokket deres mænd med. Der var i hvert fald én kvinde der sidste mandag udtrykte at hendes kæreste ikke var meget for det. Min egen kæreste tager det helt roligt og vi har joket lidt omkring det. Er sikker på det bliver en aften med en masse latter. Kan lige se det for mig: Kvinder der øver vejrtrækningsøvelser i en rundkreds, og mændene bagved der tænker what the fuck. Haha..
 photo IMG_1890.png photo IMG_1895.png photo IMG_1894.pngLidt billeder fra sidste mandag

Skal faktisk køre nu. Må berette om hvordan aftenen er forløbet, imorgen ; )
Rigtig god mandag aften til jer x

5 kommentarer

 • Anne

  Hej Emili.

  Jeg er helt ny her på din blog og er en af dem, der har fundet vej gennem dine graviditets – og mor-indlæg 🙂 Jeg er selv gravid i 20. uge og er meget inspireret af at læse om dit kursus hos Anja Bay. Jeg har læst om hende før, men fik lyst til at se nærmere på det, da jeg læste om det herinde. Må jeg høre dig ad, hvilket kursus, du valgte? Og om du haren ide om, hvilket et af dem, du vil anbefale?

  Jeg glæder mig til at fælge mere med i dit nye liv som mor 🙂

  Venligst
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, det skal da nok blive sjovt 😉
  Min mand var faktisk med til fødselsforberedelse hver gang… Men det var på Frederiksberg hospital, og det var mere snik snak om den normale fødsel og tiden efter.. Ingen øvelser og lignende..
  Han var sikker på han ville være den eneste mand, men i virkeligheden var alle mænd med hver gang.. Den havde han ikke set komme..

  Håber virkelig du får en masse godt ud af det, for mit vedkommende fløj alt jeg ellers havde forberedt ud af hovedet, da jeg kun havde 10 veer og 3 presse veer ca… Der var slet ikke tid til at trække vejret 😀
  Men har dog hørt at mange har været glade for det!

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lotte

  Dengang jeg fødte min første (2007) skulle mænd ikke med til fødselsforberedelse. Men til gengæld trak jeg ham med til et arrangement på OUH om Vellykket Amning. Jesus Christ, det var forfærdeligt, og bestyrkede kun min opfattelse af, at mænd ikke skal indrages mere end hvad jeg kan berette om efterfølgende… Det andet bliver sgu for meget (for mig, i hvert fald…)

  Glæder mig meget til at høre om din kærestes oplevelse af det (og erklærer mig enig med hende, der synes din kæreste skulle skrive et indlæg med hans perspektiv på tingene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Linea

  Jeg tænker, at det kunne være spændende, hvis din kæreste ville skrive et indlæg omkring graviditeten. Det kunne være sjovt at høre hans vinkel på det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver så godt. Glæder mig til at høre om det. Husker tydeligt, da Kasper var med til min fødselsforberedelse. Hold nu op, det var morsomt. Der blev grinet SÅ meget, da vi alle skulle øve forskellige fødselsstillinger i par. Forestil dig lige hvor sjovt det så ud med 15 tykke kvinder i diverse usexede stillinger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig fredag aften