Life

Ticket to heaven og lidt om min torsdag

IMzzG_1295

Idag har jeg brugt det meste af min dag på Hvidovre Hospital. Jeg havde nemlig en tid til en CTG. CTG’en kan måle hvordan babyen har det inde i maven, og alt var som det skulle være. Så dejligt! Jordemoderen skønnede ham til at veje 1500 gram, hvilket er helt fint men stadig lidt under gennemsnittet, og på baggrund af det, skal jeg have kørt en CTG en gang om ugen og have en vækstscanning hver 14 dag fra nu og frem til termin. Jeg har det stadig meget blandet med det – på den ene side er det dejligt at der bliver holdt øje, på den anden side synes jeg det er skørt, da jeg jo selv er lille og selvfølgelig ikke skal have et barn på 4 kg, det giver sig selv. Men men nu lader vi det ligge, og jeg er bare lykkelig for at det hele så fint ud : )

Efter besøget på Hvidovre, spiste jeg frokost med min mor og smuttede derefter på posthuset for at hente lidt pakker. Bl.a var der en pakke fra Ticket To Heaven, som varmede helt ind i hjertet da jeg åbnede den : )

IMG_1880
IMG_1889

Ticket To Heaven sendte mig denne fine blå babyflyverdragt, med lynlås hele vejen ned, så den er nem at få af og på og denne sovepose, med dunfyld, så baby kan holde sig varm i de kolde dage. Vi er meget glade herhjemme og glæder os til at tage det i brug til januar : )

Jeg håber I har haft en dejlig dag?

7 kommentarer

 • Malene

  Selvom man er lille kan man godt få en stor baby. Jeg er 160 cm høj, vejer 52 kg og har smalle hofter, og jeg fødte i januar en pige på knap 4 kg!
  Er glad for at jeg ikke vidste hvor stor hun egentlig var inden hun kom ud, så havde jeg da aldrig troet det kunne lade sig gøre 😉
  Alt held og lykke med dit lille vidunder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det er da også træls at du skal tjekkes så meget! Og CTG er også den kedeligste måde at blive tjekket på.. de lod mig ligge den en time den ene gang… håber du kommer igennem det og får nydt din graviditet alligevel 🙂

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   En time, det var længe! Tak, jeg har besluttet at den skal nydes i fulde drag fra nu af : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med at den purk var fit-4-fight! Og sikke en skøn pakke at hente på posthuset. Synes især at flyverdragten ser skøn ud:-)
  – Kathrine
  http://Www.kateinfrench.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Mange tak : )
   Ja, jeg glæder mig virkelig til at tage den i brug : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Emili!

  Hvor er dine solbriller fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life