Busy busy

Barsel

IMG_1717
IMG_2036

SÅ er jeg officielt gået på barsel og åhh det føles altså virkelig godt! I dag havde jeg min sidste eksamen på studiet og jeg bestod. Det er en lille smule mærkeligt at tænke på der går næsten et år før jeg igen skal sætte mit ur om morgenen, men jeg vil nyde det, og jeg glæder mig over at jeg nu kan holde 100 % fokus på mig selv, baby og selvfølgelig bloggen ; ) I morgen har jeg et spændende møde inde i byen. Det er blogrelateret og jeg glæder mig til at kunne løfte sløret for de ændringer der kommer til at ske, meget snart : )

Jeg føler at jeg har haft den længste dag så nu vil jeg sætte mig i sofaen og så vil jeg skrive en ønskeseddel. Min kæreste har efterspurgt en, så han har noget at gå efter, som han siger. Men jeg synes faktisk det er lidt svært! Det eneste jeg lige kan komme på er en Stella Mccartney taske, men ved ikke hvad han siger til det når han hører prisen ; ) Måske en lille smule i overkanten. Hvad ønsker I jer julegave?? Tips ville være skønt.
Hav en dejlig aften xx

8 kommentarer

 • Hvor dejligt med barsel! Du ser skøn ud;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nye gode løbesko! De er så dyre, så det er en perfekt ide at ønske sig dem 🙂

  Kram fra en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Undertøj herfra: http://www.underprotection.dk/

  Pænt OG økologisk. Det kan også købes i Magasin. Jeg har en lille optur over det for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke med eksamen 🙂
  Jeg er også gravid og har i år ønsket mig forkælelsesting ala gavekort til massage, ansigtbehandling osv. – med steder der har decideret graviditetsbehandlinger. Hvis ikke du kan nå det inden fødslen, så har du jo noget at se frem til, når der skulle blive tid til et par forkælelsestimer en formiddag eller eftermiddag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tillykke med bestået eksamen 🙂 Håber du kommer til at nyde tiden på barsel, er sikker på du bliver en god mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig undertøj, løbesko, en pung og en masse pæne guldringe 🙂 tillykke med veloverstået eksamen, gid det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nyd din barsel! Det er herligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy busy