Sebra elefant

En vinterdag

 photo IMG_0984.png photo IMG_0992.png photo IMG_1000.png photo IMG_0977.pngIMG_0975
 photo IMG_0985.png photo IMG_0963.png photo IMG_0936.png photo IMG_0957.png photo IMG_0949.png

…For snart et år siden. Jeg har langt om længe fået købt en ekstern harddisk og har idag fået overført alt indhold fra min computer til den. Jeg har prøvet to gange at min computer crashede, inden jeg nåede at overføre mine ting, og nu da min computer snart er 3 år gammel, har jeg bare på fornemmelsen, at den snart går i stykker. Det føles så godt at vide at alle mine ting, og specielt billeder ligger trygt og godt på den eksterne nu. Ahh! : )
Jeg har derfor også fået kigget på en masse gamle billeder under “flytningen” og faldt over disse fra februar måned. Jeg kan huske den dag helt tydeligt, og specielt hvor koldt det var. Vi spiste frokost, drak varm kakao og gik en tur i sneen (gæt selv hvor). Der er bare noget over sne som er ret fint, ikke? Jeg håber faktisk at vi får bare lidt her i det nye år. Sne er dejligt, så længe man ikke er afhængig af det offentlige eller skal virkelig tidligt op. To ting som vist ikke bliver aktuelt for mig de første mange måneder af 2014. Barsels life ahh : )

Håber I har en dejlig søndag? Vi er på vej ud for at køre en lille tur nu. Ud til vandet og væk fra computer og lejlighed! Ahh : ) Jeg opdaterer når vi er hjemme igen, jeg skal vise jer den vugge x

15 kommentarer

 • Se det er vinter! Jeg syntes altså at vinteren er lige lovlig varm i år 🙁
  Godt du fik rykket alle dine ting over på harddisken, jeg kører selv med server til alle mine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sødt, du ikke tror du skal tidligt op når du er på barsel! – du blir klogere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Hun mener jo ‘ud af døren’ tidligt!
   Det styrer man jo heldigvis helt selv. Da min datter har helt lille, sneede det hver dag fra slut november næsten helt til midt februar (vinteren 2010/2011), der kunne der sagtens gå dage, hvor jeg/vi ikke kom udenfor:) ahhh barsels-life. Glæd dig Emili:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Lige præcis Christine : ) Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sødt, du ikke tror du skal tidligt op, når du er på barsel! – du blir klogere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg skal ikke sætte uret og ud i sne og kulde kl 8 om morgenen, som jeg ellers ville hvis jeg skulle på studiet ! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min datter sover gerne til kl 10 (3mdr) så helt tidligt behøver det ikke nødvændigvis at være 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  To gæt: Urtehuset og Frederiksberg Have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Må vi ikke også snart få nogle, sådan rigtige mave-billeder?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Vestergaard

  Hvor ser det hyggeligt ud 🙂 Jeg tror at det enten er i Fredeiksberghave eller i Ørstedsparken:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jose

  Ej hvor ser det hyggeligt ud! Hvor spiste I henne? Maden ser godt nok også lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sebra elefant