Update på scanning

Happy New Year!!

Først og fremmest tusinde tak for alle jeres tilbagemeldinger på mit indlæg fra igår omkring planlagt kejsersnit, sædefødsler og vendingsforsøg. Det gav mig lidt at tænke over og jeg sætter stor pris på at I tog jer tid til at kommentere. Skal tage en beslutning på torsdag og deler det selvfølgelig med jer herinde.

Tænk så blev det årets sidste dag, hva? Jeg har det lidt ambivalent med nytår. Det kommer altid bag på mig hvor hurtigt sådan et år egentlig går, og det skræmmer mig faktisk lidt. Men det gælder vel bare om at få det bedste ud af det hele.
Her er lidt billeder fra min nytårsaften sidste år. Vi fejrede det blandt venner og det var en sjov og meget, meget fuld aften. Jeg havde en frø hat på (!), vejede ca 14 kg mindre og allerede kl 18, var jeg halvsnalret – og det blev kun værre i løbet af aftenen ; )

 photo IMG_8278.png photo IMG_8314.png photo Untitled-1-9.png photo IMG_8345.png photo IMG_8396.png

I år bliver nytårsaften lidt anderledes. Vi holder det nemlig hos mine forældre, hvilket jeg ikke kan erindre hvornår jeg sidst har gjort. Det kan måske lyde kedeligt i nogens ører, men mine forældre er mega seje og unge, og de har inviteret familien + venner + en masse fra deres opgang til et brag af en fest. Det bliver så hyggeligt og det bedste af det hele: Vi kan gå hjem på 2 minutter. Det tror jeg jeg bliver rigtig glad for når jeg som den eneste ædru skal bakse hjem med kæmpe mave og en helt sikkert beruset kæreste ; ) I år bliver der jo desværre ingen champagne til mig, men som plaster på såret har min kæreste lige købt en kæmpe Moet, som vi skal have med ud på hospitalet når jeg skal føde. Det trøster mig lidt, haha.
Nej, men selvom sidste års fest var fantastisk sjov, selvom jeg savner champagne og selvom jeg har en kæmpe tøjkrise lige nu, fordi jeg ikke kan passe noget af mit tøj, ville jeg ikke bytte det for noget.

Nu vil jeg egentlig bare sige rigtig god aften til jer allesammen! Og så ses vi i det nye år. Jeg glæder mig <3

4 kommentarer

 • Tina Hoffbeck

  Rigtig godt nytår!

  Forstår godt at du ikke vil bytte for noget.
  Fest, farver, sjov, karriere, fuld fart på ……………….
  Men det mest værdifulde er og bliver vores børn:-)
  Pøj Pøj.

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man bør desværre heller ikke drikke når man ammer, så mit nytår er også tørlagt i år. Håber i får en sjov aften.
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C. Petersen

  Mig og min kæreste skal også holde med mine forældre i år og det glæder vi os også meget til! De er nemlig også ret festlige, og der er kun 20 år mellem mig og min mor, så det er rigtig rart at have unge forældre. Jeg håber du får en god aften som den eneste ædru, jeg ved min gravide kusine er i samme båd. God aften til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår, Emilie! Det lyder som en rigtig hyggelig aften I har i vente 🙂 Her bliver det bare stille og roligt, fordi jeg skal aflevere BA den 7., og fordi jeg er liiidt bagud, kan jeg ikke rigtigt tillade mig at have vilde tømmermænd i morgen =/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på scanning